Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit írjak a legjobb barátnőmnek?

Szilikeeeeeeeee kérdése:

Mit írjak a legjobb barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Karacsonyi levelet szeretnek irni a legjobb baratnomnek, leirom a tudnivalokat es valaki segitsen...: )

Egy feleve vagyunk nagyon-nagyon joban es nagyon talal a szo koztunk,nagyon szeretjuk egymast.

A levelben annyi kene aljon, hogy nagyon fontos nekem es hogy mennyire jo, hogy van es hogy maradjon is!

En a levelet persze kiegeszitem, csak nem tudom, hogy, hogy fogjak hozza : (

2014. dec. 17. 14:15
 1/7 anonim válasza:
kezd azzal hogy mikor, hogy ismerkedtetek össze aztán hogy mennyire jóba lettetek és milyen jól elvagytok egymással
2014. dec. 17. 17:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Egy sablonos levelet, amirol eltudok indulni, elore is kosziiiii :)
2014. dec. 17. 18:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Kedves Zita!

Örülök, hogy vagy nekem.

Péter

2014. dec. 18. 13:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Segitokesz emberke lehetsz :)
2014. dec. 18. 20:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, annak tartom magam. És mivel van némi közöm az irodalomhoz, elmondhatom, hogy a kevesebb sokszor több. Amit írtam, abban minden benne van, felesleges sallangok és ömlengések nélkül. Természetesen azt írsz, amit akarsz, én csak az én személye véleményemet osztottam meg veled.
2014. dec. 19. 11:05
 6/7 anonim ***** válasza:
*személyes
2014. dec. 19. 11:06
 7/7 A kérdező kommentje:

Bassza meg...teljesen igazad van! :)

Koszi

2014. dec. 19. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!