Jobban éreztétek magatokat a 90-es, 2000-es években?
Arra gondolok, hogy nem volt ennyire szabályozva az élet minden területe, ti örültök, hogy számotokra könnyítő szabályozások vannak, vagy éppen sok a rengeteg törvény, rendelet, ami régen nem volt, és nem foglalkozott vele senki.
- avarégetés szabályozása
- dohányzás betiltása rengeteg helyen
- játékgépek elvitele a vendéglátóiparból
- 30-as táblák kihelyezése mindenhova
- magánterület, belépni tilos táblák mindenhol, ahol eddig szabad volt
- rossz állattartás kemény büntetések
- zajrendeletek
Nem. A magyar emberek közt úgyis van 1 réteg, akik amúgyis olyanok, hogy bele kell verni az orrukat a xarba, hogy megtanuljanak valamit.
Az én vágyott országom Szingapúr. Ott aztán kemény fegyelem van ám! De az fix, hogy nem fogok az utcán kutyakakába lépni vagy lehuggyantott kapubejárókat kerülgetni a járdán nagyívben. Múlt héten is elmentem a helyi rendőrség előtt, és valami jókességű lepisált 1 utcai trafó házat ami a yard elött áll. Olyan penetráns pisa szagot már rég éreztem. Főleg a 40 fokos aszfalton. A rendőrség elött, basszus! Gusztustalan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!