Mi az, hogy elveszik lámpaoltáskor a mobiltelefont?
Most vagyok 9-es, és koliban vagyok. Ez lesz az első éjszakám itt. A nevelő tanár nem rég bejelentette, hogy 21.30-kor létszámellenőrzés és mindenkitől elveszi a telefont amit majd reggel kapunk meg.
Nagyon fel vagyok háborodva, mert egyrészt lefekvés előtt mindig néztem vagy a kedvenc youtube videósomat vagy pedig online néztem foci meccset. Ma is Real Madrid meccset meg akartam nézni. Senkit nem zavartam volna vele, mert van fülesem.
Fel vagyok háborodva mert nem erről volt szó. Arról volt szó, hogy itt mindenki jól fogja magát érezni. Van olyan jogszabály amire hivatkozva megtagadhatom, hogy elvegye? Nincs nálam pót telefon, de ezt tudva jövő héten hozok egyet.
Gondolom szeretnék ha kipihennétek magatokat. Gondolom sokéves tapasztalata van már a kedves nevelőtanárnak és tudja, hogy mindenki a telefonját szokta nyomkodni és másnap meg hulla fáradtak a diákok.
A Real Madrid meccset holnap vissza tudod nézni, holnap még gondolom nem lesz szilencium, úgyhogy lesz időd. Ha meg nem akkor sem halsz bele, ha lemaradsz 1-2 meccsről. A többsége a meccseknek amúgyis pénteken meg szombaton van. Akkor tudod otthon nézni.
"Arról volt szó, hogy itt mindenki jól fogja magát érezni."
Nemcsak mobiltelefon nyomkodással lehet jól érezni magadat. Biztos lesz majd sok közösségépítő foglalkozás. Sőt, van egy érzésem, hogy most is az megy éppen. Úgyhogy tedd le szépen a mobilt és figyelj oda a többiekre.
Sok sikert kívánok a középiskolás éveidhez!
Szerintem azért tehetik meg, mert ez egy kisvárosi koli ami kb senkit nem érdekel. Így hiába írok én akárkinek, nem fogja érdekelni az embereket így nem lesz érdeke a Telexnek foglalkozni ezzel.
Pót telefon marad. Illetve megpróbálom majd beadni, hogy nálam nincs telefon, de az a baj kizárt, hogy elhiszi.
#3 Ki tudom magam pihenni így is. Sőt én kifejezetten akkor alszom jól ha előtte megnézek valamit. Már egy jó ideje ha nézem a telefonomon valamit akkor egyszer arra leszek figyelmes, hogy a mellkasomra esik a telefon. Olyankor kapcsolom ki és fekszek le aludni. Másnap kipihentnek érzem magam.
#5 Nem tudom visszanézni holnap, mert egyrészt a telefonomat reggel ha benyomom az lesz az első ami megjelenik, hogy mi volt a végeredmény, így már nem izgalmas. Másrészt meg holnap lesz délután valami foglalkozás ami vacsoráig tart és kötelező a részvétel.
#8 Legyen igazad!
Beszéltem felsőbb évesekkel és azt mondták, hogy eddig nem volt ilyen. Szóval hátha rájönnek, hogy ez nem jó így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!