Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi az, hogy elveszik lámpaoltá...

Mi az, hogy elveszik lámpaoltáskor a mobiltelefont?

Figyelt kérdés

Most vagyok 9-es, és koliban vagyok. Ez lesz az első éjszakám itt. A nevelő tanár nem rég bejelentette, hogy 21.30-kor létszámellenőrzés és mindenkitől elveszi a telefont amit majd reggel kapunk meg.

Nagyon fel vagyok háborodva, mert egyrészt lefekvés előtt mindig néztem vagy a kedvenc youtube videósomat vagy pedig online néztem foci meccset. Ma is Real Madrid meccset meg akartam nézni. Senkit nem zavartam volna vele, mert van fülesem.

Fel vagyok háborodva mert nem erről volt szó. Arról volt szó, hogy itt mindenki jól fogja magát érezni. Van olyan jogszabály amire hivatkozva megtagadhatom, hogy elvegye? Nincs nálam pót telefon, de ezt tudva jövő héten hozok egyet.

szept. 1. 20:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
12%
Ht pedig vegyek csaknel ne telefonozz este elromlik a szemed
szept. 2. 18:26
 22/27 anonim ***** válasza:
48%
21, az írásképed alapján a tapasztalat beszélhet belőled.
szept. 2. 18:46
 23/27 anonim ***** válasza:
19%

Igyvan latod micsinalna teefon ha nem hagyd aludni

Tolem nem veszinel senki 🤣

szept. 2. 20:02
 24/27 A kérdező kommentje:

Holnap megoldódik a probléma, mert apám erre fog járni és suli után behozza a régi mobilom.

Úgyhogy már csak a ma estét kell kibírnom nélküle.

szept. 2. 20:05
 25/27 anonim ***** válasza:
32%
Erre lenne jó a Faraday-kalitka! Vihetne be akkor akár 2 kW-os katonai rádióadót is!... :D
szept. 2. 21:56
 26/27 anonim ***** válasza:
68%
Hogy van ez, este elveszik a telefont, reggel visszaadják, suli kezdésnél megint elveszi, délutan megint visszaadják? Este megint elveszik?🤣
szept. 3. 06:12
 27/27 anonim ***** válasza:
79%

25, Igazad van, hiszen az autód is faraday-kalitka, és nem működik benne se a telefon, se a rádió, se a... ó, várj, de.

Kinek is kellett volna jobban figyelni suliban?

szept. 3. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!