Betiltják a mobiltelefon-használatot a iskolákban nektek erről mi a véleményetek? Videó alul lesz! Egyértetek ezzel?
Érdekes.
Gondolom a sok Facebook meg mindenféle faxság nézegetés miatt teszik ezt.
Az én időmben csak discman ill mp3player volt.
Nyílván ugye mivel ezekkel a kütyükkel a kezükben nőnek fel a kölykök már képtelenek meglenni nélküle.
Ez ha a tanulás rovására megy akkor teljesen érthető, hogy miért lesz tilos.
Otthon, utcán azt csinál mindenki amit akar.
Nem kattintottam rá a linkre!
Én helyeslem, hogy megpróbálják megfogni az olyan környezetben a digitális őrülete, ahová nem való.
Ilyen hely az iskola is - tanítási idő alatt úgy a tanár, mint a diák számára.
Én egy őrzött, folyamatosan felügyelt, zárható boxba tetetném le MINDENKIVEL és a tanítás után, AZ INTÉZMÉNY ELHAGYÁSAKOR tenném minden tulajdonos számára elérhetővé a digitális kütyüket.
Az ügyeskedőket pedig szankcionálnám! Nem bonyolult ez a szisztéma, - ha nem kezdi el már az alkalmazás tervezett kezdetekor legyártani maga az igazgatóság a kifogásokat, kivételes eseteket!
Volt élet a rádiótelefon előtt is! Soha nem lesz rend azokban az intézményekben, ahol nem következetesen viszonyulnak az ilyen és ehhez hasonló problémák megoldásához!
6
Angliában pont így van, 10+ éve. Ezt szokták meg a gyerekek. Hazamenetelkor a portán megkapják.
Általános iskola alsó tagozatában alapból itt legalábbis ahol én lakom tilos telefont bevinni is. Felső tagozatba lehetett vinni, de tilos volt használni még szünetekben is.
Középiskola az egyetlen olyan intézmény ahol nincs korlátozva.
De egyébként én ezt majd akkor hiszem el, hogy bevezették és működik ha látom saját szememmel. Húgom pont most megy középsuliba, úgyhogy tud majd mesélni. Kíváncsi leszek, de én kételkedem abban, hogy ez működni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!