Oldalra nyitható tokban használatos mobiltelefont lehet valamilyen módon autóban rögzíteni?
Figyelt kérdés
Létezik ilyen autós telefontartó? Vagy ha van valakinek valamilyen ötlete az autóban való rögzítésre, anélkül, hogy ki kellene venni a tokból minden alkalommal, amikor utazásnál navigációként használom a telefont, azt megköszönném.2021. jan. 9. 17:15
1/4 anonim válasza:
Van sok hagyományos tartó, ami könnyedén ráfog a tokra.
Másik lehetőség a mágneses tartó; a telefon hátuljára kell ragasztani egy fél mm vastag fémlemezt, az autóba meg a mágnest. Én ezt használom, nagyon kényelmes, mert csak 1 mozdulat odatenni és elvenni a telót.
2/4 anonim válasza:
Szerintem az összes ilyen oldalról csíptetős tartó megogja tokkal is.
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos, nem mindegyik, mert ami nekem van a régi telefonhoz, annak rövid a befogó része. Ha visszahajtom a tokot, akkor az egyik oldalon vastagabb lesz az egész. Talán a tényleges csipeszhez hasonló megfogná. Próbálta már valaki?
A mágneses ötletet köszönöm, talán jónak is tűnik, viszont a nyitható tok teteje zavaró lehet, vagy rázáródik a telefonra.
2021. jan. 9. 17:47
4/4 anonim válasza:
Ha olyan nagy a telefonod, akkor mérd le mekkora kinyitott tokkal, aztán az alapján rendelj tokot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!