Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kollégiumban nagy wc-zes ?...

Kollégiumban nagy wc-zes ? Mennyire vagytok szegyenlosek?

Figyelt kérdés

Most kezdtem az egyetemet kollegiumban es a szegyenlosebb fajatju vagyok.

A mi szintunk csak a fiuke. A wc sajnos eleg bena, na meg a zuhanyzo is. Sokan ugy viszik a wc papirt a kezukben teljesen leszarjak ki hallja meg oket ulni a wc-n, siman kiegedik egymas kozott ezeket a hangokat.

Mikor nagy wc-zek (meg a tobbiek is) nyilvan mindenfele gaz hangok vannak. Ti ezeket nem erzitek cikinek?

Hogyan oldjatok a szegyenlosseget? Tippek?

Van aki csak vallra dobott torolkozovel megy zuhanyozni aztan a fel folyoso latja a borotvalatlan nemi szervet.

En meg a belgaz hangokat is cikinek erzem. A ket veglet :D

szept. 7. 23:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem egyszerűbb, ha mielőbb megszokod.Ez egy koli, azt is hallod, ha a szobatársad fingik.

Én lány vagyok, koedukált volt minden. Megszoktam. A végén srácok mellett wc-ztem, zuhanyoztam. A legtöbben ugyanilyen lazák voltak, csak a nagyon fura egyedek vartak éjfélig, hogy nyugodtan intézzék a dolgaikat, mikor már mindenki alszik.

szept. 7. 23:48
 2/19 anonim ***** válasza:
94%
Nincs mitől félned. Ők is pontosan tudják, hogy ezek a hangok velejárói a wc-zésnek, így nem lesz egy rossz szavuk se rá
szept. 7. 23:53
 3/19 anonim ***** válasza:
94%
Hát én nem prűdköttem ezzel. Már a szobát is úgy hagytam el, hogy „na megyek szarni”
szept. 8. 00:24
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Milyen életed lehet, ha még fosni sem bírsz egy jót?
szept. 8. 02:11
 5/19 anonim ***** válasza:
79%
Szorítsd össze a fogaid, végy egy mély levegőt, és engedd el (szó szerint) és még aznap sétálj végig a folyosón meztelenül, vállra dobott törölközővel! Tudom, elsőre nagyon nehéz lesz, de csak így tudod ezt feloldani magadban, a harmadik ilyen alkalomnál már annyira zavarni sem fog 😉
szept. 8. 08:04
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
Nem gáz, volt mikor a wcben recskáztam és nem derült ki, hisz az ajtó nyilván eltakart, ez sem gáz mert mások csinálják csak sokan például a zuhanyzóban.
szept. 8. 08:10
 7/19 anonim ***** válasza:
78%

Én pont emiatt voltam csak 2 hétig kolis. Igaz, nem egyetem hanem középiskola.

Sose tudtam elmenni nyugodtan nagy wczni, mert amint észrevette valaki elkezdte verdesni az ajtót, meg sokszor rám is nyitották aztán felvettek videóra vihogva.

szept. 8. 11:09
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Megértem, hogy ódzkodsz ettől, viszont előbb, vagy utóbb úgyis ki kell ezt adnod magadból. Nem is kell tőle tartanod, mert mások is ott mennek el, ez nem olyan, hogy csak te intézed ott.
szept. 8. 11:44
 9/19 anonim ***** válasza:
84%

Volt egy dagadt srác a gimis koleszban, aki annyira szégyenlős volt, hogy konkrétan nem tusolt egész héten. (Csak fiúk voltak a szinten, nem kellett volna lányok előtt meztelenül mutatkoznia.)

Képzelheted, milyen szaga volt csütörtökön.

szept. 8. 12:15
 10/19 anonim ***** válasza:
65%
#9 Helyetekben összefogtam volna pár társammal aztán bevágtam volna a zuhany alá. Undorító igénytelen féreg az ilyen.
szept. 8. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!