Más is tele van ilyen emlékekkel iskolás korából?
Miért foglalkozol még mindig a múlttal? Miért nem a jelenben élsz és abból hozod ki a maximumot? A múltból csak tanulhatunk, az ott elkövetett hibákat a jelenben tudjuk kijavítani.
De ha te csak sajnáltatni akarod magad, ám legyen. De akkor megismétled a történelmet.
Tudom miről beszélsz,nem voltam gazdag szülők gyereke,nem születtem szèpnek legalábbis olyannak akiért a lányok odavannak,nem fogott jól az agyam a tanuláshoz,gyenge fizikumom volt a sportban.
Sok mindenhez értek de jól semmihez de mégis tök jól felèpitettem az èletemet.
Leérettségiztem ,lett szakmám kimentem külföldre dolgozni,lakást , autót vettem,sokat jártam terembe edzeni ,megtanultam 4 nyelvet ahogy utaztam dolgoztam,lett feleségem,gyerekem.
Hamar megtanultam csak magamra számíthatok egy munkahelyen is ,sose voltam a társaság a kollégák és a főnökök kedvence ,sőt általában mindig a karakteremet akarják gyilkolni,de ettől függetlenül haladni akarok és haladni kell
Nem, én nem elit gimibe jártam, ahol ezen ment a kattogás.
Nekem inkább a hajtépés meg a verés van emléknek iskolás koromból, amikor rossz lett a jegyem.
8as így azért több fokkal könnyebb,hogy nem voltatok gazdagok de gyakorlatilag mindenbe ügyes voltál és ahogy írod jó szociális készségekkel is megáldott a sors.
Hidd el tanulni nem nagy dolog ha jól fog az agyad ,focizni se nagy dolog ha alapból gyorsabban futsz mint a többi, könnyű jól érezni magad egy társaságban, munkában ha jó szociális adottságokkal is rendelkezel,így nem nagy kihívás az èlet.
Képzeld amiket leírtàl pont az ellentète vagyok és így kellett magamnak előteremteni mindent meg versenyezni munkahelyeken(sikerrel) ahol a jó szociális èrzèkekkel megàldott emberek sokszor èrdemtelenül jutottak előrèbb egy munkahelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!