Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Más is tele van ilyen emlékekk...

Más is tele van ilyen emlékekkel iskolás korából?

Figyelt kérdés
Ez a lenézés ugye, mondjuk nem te vagy a helyi színötös tanuló (amivel semmire nem fogsz menni a jövőben), vagy nem téged hurcolnak tanulmányi versenyekre folyton hanem kicsit gyengébb az átlagod mint a többieké akkor már te semmibe sem vagy véve. Esetleg nem vagy sportgyerek, vagy mondjuk pénzes szülők gyereke/nem nyalod ezeknek a gyerekeknek és a szüleiknek a picsáját akkor fekete listára kerülsz. Sorolhatnám még, nekem az elutasítottság és a kiszolgáltatottság jut eszembe azokból az időkből, hogy abszolút semmi hatalmam nincs sehol.
aug. 9. 05:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért foglalkozol még mindig a múlttal? Miért nem a jelenben élsz és abból hozod ki a maximumot? A múltból csak tanulhatunk, az ott elkövetett hibákat a jelenben tudjuk kijavítani.

De ha te csak sajnáltatni akarod magad, ám legyen. De akkor megismétled a történelmet.

aug. 9. 05:58
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem tudok nem rá gondolni, kényszeres, meg akartam osztani már valakivel.
aug. 9. 05:59
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel egy pszichológust!
aug. 9. 06:00
 4/18 anonim ***** válasza:
80%
Pszichológus. Meg kell tanulnod elengedni ami volt.
aug. 9. 06:12
 5/18 anonim ***** válasza:

Tudom miről beszélsz,nem voltam gazdag szülők gyereke,nem születtem szèpnek legalábbis olyannak akiért a lányok odavannak,nem fogott jól az agyam a tanuláshoz,gyenge fizikumom volt a sportban.

Sok mindenhez értek de jól semmihez de mégis tök jól felèpitettem az èletemet.

Leérettségiztem ,lett szakmám kimentem külföldre dolgozni,lakást , autót vettem,sokat jártam terembe edzeni ,megtanultam 4 nyelvet ahogy utaztam dolgoztam,lett feleségem,gyerekem.

Hamar megtanultam csak magamra számíthatok egy munkahelyen is ,sose voltam a társaság a kollégák és a főnökök kedvence ,sőt általában mindig a karakteremet akarják gyilkolni,de ettől függetlenül haladni akarok és haladni kell

aug. 9. 07:26
 6/18 anonim ***** válasza:
Én nagyon sok dologra emlékszem iskolás és még óvodás koromból is. Mind jó és rossz is megtalálható az emlékek között, de nem cipelem őket teherként, csak emlékként. Tanulni kell a hibákból és nem rinyálni minden hülyeségen.
aug. 9. 07:37
 7/18 anonim ***** válasza:

Nem, én nem elit gimibe jártam, ahol ezen ment a kattogás.

Nekem inkább a hajtépés meg a verés van emléknek iskolás koromból, amikor rossz lett a jegyem.

aug. 9. 08:02
 8/18 anonim ***** válasza:
Nem. Se gazdagok nem voltunk, se nyali sok. De szerettem tanulni és ügyes voltam. Mindig én mentem tanulmányi versenyekre és mindig nyertem is. Imádtam szorgalmi feladatokat is. Imádtam sportolni is, be kerültem a kézi csapatba, ahonnan szintén versenyekre jártunk. Szerettem a tanaraimat. Illedelmes, kedves voltam, jó szociális keszsegekkel. Suli után együtt fociztunk sotetedesig, kértük ki egymást a szülőktől. Nagyon jó évek voltak.
aug. 9. 10:59
 9/18 anonim ***** válasza:

8as így azért több fokkal könnyebb,hogy nem voltatok gazdagok de gyakorlatilag mindenbe ügyes voltál és ahogy írod jó szociális készségekkel is megáldott a sors.

Hidd el tanulni nem nagy dolog ha jól fog az agyad ,focizni se nagy dolog ha alapból gyorsabban futsz mint a többi, könnyű jól érezni magad egy társaságban, munkában ha jó szociális adottságokkal is rendelkezel,így nem nagy kihívás az èlet.

Képzeld amiket leírtàl pont az ellentète vagyok és így kellett magamnak előteremteni mindent meg versenyezni munkahelyeken(sikerrel) ahol a jó szociális èrzèkekkel megàldott emberek sokszor èrdemtelenül jutottak előrèbb egy munkahelyen.

aug. 9. 11:17
 10/18 anonim ***** válasza:
5ös voltam
aug. 9. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!