Iskolás fiúk! Más is szokott félni a nála izmosabb lány osztálytársaitól?
Figyelt kérdés
Én mindig féltem tőlük, vagy legalábbis egy erősebb tiszteletet éreztem irántuk. Ti hogy vagytok velük?2022. dec. 19. 06:37
1/14 anonim válasza:
Miért félnél a saját osztálytársaidtól? 😅
2/14 anonim válasza:
Én sem értem, miért kéne félni osztálytárstól? Előbb fogok megijedni egy 80 kilós izmos csávótól mint egy 50 kilós sportos lánytól. Nem is értem miért lányokra van kihegyezve a kérdés, ez valami fétis? 🤨
3/14 anonim válasza:
Lehet lány a kérdező? Én sem nagyon értem amúgy ezt a kérdést. De ne a baratnőjével vagy vele kavarjál, mert össze leszel csomagolva Kistöki!
4/14 anonim válasza:
*3 folytatom ha megbantod a csajt es ha félsz tőle osszecsomagol
7/14 anonim válasza:
Csak amikor kézilabdáztunk egyik lány olyan erősen dobott kapura hogy majd szétszakadt a háló
8/14 anonim válasza:
Lol dehogy.. meg hat nem is lattam meg izmosabb lanyt suliba 😅 Egy ferfi 2-3x erosebb mint egy csaj
10/14 anonim válasza:
Én gimis lány vagyok, elég erős (aktívan küzdősportolok) de nem vettem észre, hogy félnének tőlem emiatt, vagy nagyobb tiszteletet mutatnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!