Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Aki nem jár osztálytalálkozóra...

Aki nem jár osztálytalálkozóra, az miért nem?

Figyelt kérdés

2023. okt. 5. 07:08
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
26%
Na majd a modik rendet tesznek itt a délutáni műszakban. :D
2023. okt. 5. 12:25
 22/39 anonim ***** válasza:
94%

"Jaj hát az anyák már csak ilyenek, mindig dirigálni próbálnak "

NEM, a NORMÁLIS anyák NEM ILYENEK! ÉS nem akarnak dirigálni, ha a tied igen, akkor VELE VAN baj (meg VELED, mert hagyod!)

2023. okt. 5. 13:32
 23/39 anonim ***** válasza:
31%

Mert már nem divat az osztálytalálkozó. Nekünk pl. nem is volt, mindenki fent van a Facebookon, sokan külföldön élnek stb.

Pedig jó bulik ezek, felidézitek a régi vicces sztorikat, a régi csajozásokat, nosztalgiáztok ilyesmi. Szerintem nem arról szól, hogy villantani kell, ki mire vitte.

Szóval ha lenne, vagy valaki megszervezné, én elmennék rá. Sajnos én nem vagyok olyan szervező típus.

2023. okt. 5. 14:25
 24/39 Metionin ***** válasza:
84%
Már akkor sem érdekeltek, amikor egy osztályba jártam velük. Attól, hogy össze voltunk zárva, még nem voltunk barátok. Barátaim mindig osztályon kívüli közösségekben voltak.
2023. okt. 5. 15:01
 25/39 anonim ***** válasza:
82%
Nincs osztálytalálkozónk, szóval senki nem jár rá. :D
2023. okt. 5. 15:47
 26/39 anonim ***** válasza:
80%
Nem éri el az ingerküszöbömet.
2023. okt. 5. 17:38
 27/39 anonim ***** válasza:
80%
Én vagyok az egyetlen az osztályból, aki 40 éves korára is egyedül maradt, mindenki másnak legalább párja van + nekem komolyabb karrierem sincs. Nem tudnék semmi újat mesélni a legutóbbi találkozóhoz képest, amin még ott voltam. Egyszerűen égne az arcom előttük, pedig mi jó osztály voltunk, szívesen találkoznék velük.
2023. okt. 5. 21:21
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Miért hiszik sokan, hogy egy osztálytalálkozó a villongásról szól?

"A múltkori osztálytalálkozón még csak középvezetőcske voltam, de már én irányítom az egész céget. Jött a 3. Puja, így a 200 nm-es házat lecseréltük 400-ra. A múltkori találkozón még csak egy Renault-om volt, de már egy Bentley áll az iskola előtt."

De hát ma már egy családi összejövetel vagy egy nyaralás is csak erről szó, a villogásról. Booááhh

2023. okt. 6. 13:21
 29/39 anonim ***** válasza:
94%

Korábban, az első 10-20 évben még egészséges érdeklődést mutattam és elmentem a találkozókra. Azonban ma már nem érdekelnek, mert szinte végig csak a f@szméregetés és a dicsekvés ment. Ezekre pedig nincs szükségem.

Nem tartom senkivel sem a kapcsolatot a régi osztálytársak közül, így már negyven év után teljesen idegenek a számomra. Nem voltam régen sem senkivel haragban vagy ilyesmi, csak egyszerűen ennyi idő után kínos lenne jópofizni egymással, kvázi idegenekkel. Ezért nem megyek osztálytalálkozókra.

2023. okt. 6. 21:28
 30/39 anonim ***** válasza:
75%
Kimaradt a szavazásból egy olyan opció is, hogy "Nem is szervezi meg senki"
2023. okt. 7. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!