Aki nem jár osztálytalálkozóra, az miért nem?
"Jaj hát az anyák már csak ilyenek, mindig dirigálni próbálnak "
NEM, a NORMÁLIS anyák NEM ILYENEK! ÉS nem akarnak dirigálni, ha a tied igen, akkor VELE VAN baj (meg VELED, mert hagyod!)
Mert már nem divat az osztálytalálkozó. Nekünk pl. nem is volt, mindenki fent van a Facebookon, sokan külföldön élnek stb.
Pedig jó bulik ezek, felidézitek a régi vicces sztorikat, a régi csajozásokat, nosztalgiáztok ilyesmi. Szerintem nem arról szól, hogy villantani kell, ki mire vitte.
Szóval ha lenne, vagy valaki megszervezné, én elmennék rá. Sajnos én nem vagyok olyan szervező típus.
Miért hiszik sokan, hogy egy osztálytalálkozó a villongásról szól?
"A múltkori osztálytalálkozón még csak középvezetőcske voltam, de már én irányítom az egész céget. Jött a 3. Puja, így a 200 nm-es házat lecseréltük 400-ra. A múltkori találkozón még csak egy Renault-om volt, de már egy Bentley áll az iskola előtt."
De hát ma már egy családi összejövetel vagy egy nyaralás is csak erről szó, a villogásról. Booááhh
Korábban, az első 10-20 évben még egészséges érdeklődést mutattam és elmentem a találkozókra. Azonban ma már nem érdekelnek, mert szinte végig csak a f@szméregetés és a dicsekvés ment. Ezekre pedig nincs szükségem.
Nem tartom senkivel sem a kapcsolatot a régi osztálytársak közül, így már negyven év után teljesen idegenek a számomra. Nem voltam régen sem senkivel haragban vagy ilyesmi, csak egyszerűen ennyi idő után kínos lenne jópofizni egymással, kvázi idegenekkel. Ezért nem megyek osztálytalálkozókra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!