Elmennétek egy olyan osztálytalálkozóra, ahol senki sem kedvel igazán senkit?
Nem kell elmenned, ha nem akarsz. 20 éves osztálytalálkozóra a tapasztalatok szerint a társaság kb. fele szokott elmenni, semmi nincs abban, ha kihagyod.
Én szeretek ilyesmire járni, a gimis is jó volt, pedig én is csak egyvalakivel tartom onnan a kapcsolatot. Most nem is egymással beszélgettünk, hanem azokkal, akikről nem tudtunk. De ha te nem akarsz elmenni, nem kötelező.
Én egy árva szót nem szólok sem az általános sem a gimis osztályom egyik tagjához sem, most vagyok 30
A közelükbe nem mennek
"Életem legboldogabb pillanata volt, hogy megszabadultam azoktól a gyökerektől."
elég szánalmas egy tyúxaros életed van akkor. Én is utáltam az osztályomat de pont ezért nettó lényegtelenek voltak nekem így az se érdekelt amikor szétmentünk.hiszed addig se érdekeltek míg együtt voltunk akkor a szétmenés ugyan mitől lenne "boldog" pillanat....
nem bennük van a hiba hanem a te tyúxaros életedben ha ez neked BOLDOG pillanat, ez a teljesen jelentéktelen semmi esemény.
Nem bunkóság, sokan nem szoktak eljönni különféle okokból.
De én amúgy tuti elmennék. Egyszerűen túlzottan kíváncsi vagyok, hogy kiből mi lett, még az akkoriban mélyen utált arcokból is. 5 évente egyszer belefér, hogy a két szememmel lássam, mennyit változott a felállás, melyik egykori lúzernek jött be az élet, ki az, aki régen menő volt, most meg már nem az, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!