Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Elmennétek egy olyan osztályta...

Elmennétek egy olyan osztálytalálkozóra, ahol senki sem kedvel igazán senkit?

Figyelt kérdés
Amióta elballagtunk (20 éve) nem tartom senkivel sem a kapcsolatot, de ez nem csak rám igaz, a többiek sem keresnek senkit, az egész osztályunk pocsék volt. Most az egyik volt osztálytársam, aki férjhez ment egy gazdag üzletemberhez és azóta a világ különböző pontjairól jelentkezik be a hapsival, kitalálta hogy legyen osztálytalálkozó (eddig egy sem volt) de egészen eddig ő sem keresett senkit. Megmondom őszintén semmi kedvem azért elmenni, hogy ez a csaj a férje vagyonával menőzze végig az egész estét, amúgy sem érdekel senki a volt osztályból és messze is élek azóta. Bunkóság ha nem megy el az ember egy ilyenre?
2023. szept. 5. 16:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%

Nem kell elmenned, ha nem akarsz. 20 éves osztálytalálkozóra a tapasztalatok szerint a társaság kb. fele szokott elmenni, semmi nincs abban, ha kihagyod.

Én szeretek ilyesmire járni, a gimis is jó volt, pedig én is csak egyvalakivel tartom onnan a kapcsolatot. Most nem is egymással beszélgettünk, hanem azokkal, akikről nem tudtunk. De ha te nem akarsz elmenni, nem kötelező.

2023. szept. 5. 16:20
 2/16 Irdatlan Infláció ***** válasza:
100%
Nem
2023. szept. 5. 16:23
 3/16 anonim ***** válasza:
84%

Én egy árva szót nem szólok sem az általános sem a gimis osztályom egyik tagjához sem, most vagyok 30

A közelükbe nem mennek

2023. szept. 5. 16:34
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
Dehogy bunkóság. Én sem mennék. Ha valaki olyan, azzal amúgy is tartja az ember a kapcsolatot, akivel meg nem, arra nem kíváncsi. Teljesen értelmetlen az ilyen osztálytalálkozó.
2023. szept. 5. 16:43
 5/16 anonim ***** válasza:
57%
Minek mennék?
2023. szept. 5. 16:51
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én egy osztálytalálkozóra se mentem el és nem is fogok. Nem volt jó osztályközösségünk, csak a klikkesedés ment. 2 emberrel voltam jóban az osztályból, ők a mai napig a barátaim, rendszeresen beszélünk, találkozunk. A többiek nem érdekelnek, az osztály felének nem emlékszem az arcára de még a nevükre is alig, mert 4 év alatt egy árva szót nem beszéltünk. Én azt tartanám képmutatásnak, ha ennek ellenére megjelennék.
2023. szept. 5. 17:28
 7/16 anonim ***** válasza:
22%
Nem, minek? Égetni magamat?
2023. szept. 5. 17:55
 8/16 anonim ***** válasza:
79%
Életem legboldogabb pillanata volt, hogy megszabadultam azoktól a gyökerektől. Menne a halál oda.
2023. szept. 5. 23:22
 9/16 anonim válasza:
0%

"Életem legboldogabb pillanata volt, hogy megszabadultam azoktól a gyökerektől."

elég szánalmas egy tyúxaros életed van akkor. Én is utáltam az osztályomat de pont ezért nettó lényegtelenek voltak nekem így az se érdekelt amikor szétmentünk.hiszed addig se érdekeltek míg együtt voltunk akkor a szétmenés ugyan mitől lenne "boldog" pillanat....

nem bennük van a hiba hanem a te tyúxaros életedben ha ez neked BOLDOG pillanat, ez a teljesen jelentéktelen semmi esemény.

2023. szept. 6. 09:38
 10/16 anonim ***** válasza:
42%

Nem bunkóság, sokan nem szoktak eljönni különféle okokból.

De én amúgy tuti elmennék. Egyszerűen túlzottan kíváncsi vagyok, hogy kiből mi lett, még az akkoriban mélyen utált arcokból is. 5 évente egyszer belefér, hogy a két szememmel lássam, mennyit változott a felállás, melyik egykori lúzernek jött be az élet, ki az, aki régen menő volt, most meg már nem az, stb.

2023. szept. 6. 12:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!