Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Elmennétek egy olyan osztályta...

Elmennétek egy olyan osztálytalálkozóra, ahol senki sem kedvel igazán senkit?

Figyelt kérdés
Amióta elballagtunk (20 éve) nem tartom senkivel sem a kapcsolatot, de ez nem csak rám igaz, a többiek sem keresnek senkit, az egész osztályunk pocsék volt. Most az egyik volt osztálytársam, aki férjhez ment egy gazdag üzletemberhez és azóta a világ különböző pontjairól jelentkezik be a hapsival, kitalálta hogy legyen osztálytalálkozó (eddig egy sem volt) de egészen eddig ő sem keresett senkit. Megmondom őszintén semmi kedvem azért elmenni, hogy ez a csaj a férje vagyonával menőzze végig az egész estét, amúgy sem érdekel senki a volt osztályból és messze is élek azóta. Bunkóság ha nem megy el az ember egy ilyenre?
2023. szept. 5. 16:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon hasonló helyzetben vagyok mint te. Teljesen határozottan lemondtam a részvételemet a napokban, semmi értelme ilyen helyzetben odamenni jópofizni az azóta már teljesen idegenné vált (40 éves ált iskolás

találkozó...) emberekkel.

Szerintem te is tudod a helyes választ, csak innen akarsz megerősítést kapni: igen, jól gondolod.

2023. szept. 6. 22:18
 12/16 anonim ***** válasza:
56%
9-hez: Én is ugyanígy éreztem akkoriban, az egész iskola céltalan bullying-ben tartott engem, talán ő is így járt, nem kéne rögtön lefikázni! Ettől függetlenül elmennék odaszúrni, hogy mi lett belőlem. Egyébként azóta köszönőviszonyban vagyunk az utcán és egyikükkel csevegtem, de akkor gyerekként számomra is felszabadulás volt. Azóta nekem sincs tyúkfos életem!
2023. szept. 13. 09:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen felesleges ismeretlen idegenekkel együtt feszengeni, meg száz éve történt dolgokon lamentálni, rég volt, tán igaz se volt...
2023. szept. 13. 12:30
 14/16 anonim ***** válasza:
71%
Akkor sem mennék, ha hívnának, szerencsére nem hívnak. Nem egy színvonalon mozugtunk akkor sem és most sem.
2023. szept. 25. 15:05
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül kell elmenned egy osztálytalálkozóra, különösen akkor, ha nincs meg benne az érdeklődésed, és nem érzed jól magad az ilyen típusú eseményeken. Az osztálytalálkozók célja az, hogy régi ismerősök találkozhassanak és beszélgethessenek a múltbeli élményekről, de ha nincs kedved vagy érdeklődésed részt venni ebben, az teljesen elfogadható.

Az osztálytalálkozókon való részvételnek nem kell kötelezőnek lennie, és mindenki saját döntése, hogy eldönti, részt vesz-e vagy sem. Nem számít bunkóságnak, ha úgy érzed, hogy ez nem neked való esemény. Mindenki más élethelyzetben van, és különböző érdeklődési területeket és kapcsolati hálókat épített fel az évek során.

Ha úgy érzed, hogy nem találod élvezetesnek vagy értékesnek az osztálytalálkozót, akkor nyugodtan maradj távol, és tarts inkább kapcsolatot azokkal az emberekkel, akikkel valóban fontos és értékes kapcsolatot tartasz fenn az életedben. Az önmagad és kényelmed prioritás, és nincs szükség olyan eseményekre, amelyeken nem érzed jól magad.

2023. szept. 29. 21:13
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon megbántam, hogy elmentem tavaly, pedig nem is számítottam rá, hogy katasztrófa lehet belőle… és az még szép kifejezés. Aki régen nem volt normális, az most hatványozottan nem 100-as, ez a tanárokra is vonatkozik. Én meg többet meséltem magamról a régi barátnőimnek, mint akartam. Pedig nem véletlenül nem maradtak a barátnőim suli után... Bárcsak ne mentem volna el. 😆
2023. szept. 30. 09:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!