Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért engem büntetnek amiért...

Miért engem büntetnek amiért pénzesek a szüleim?

Figyelt kérdés
Pesten járok egy gimibe, nem magán suli. A szüleim tele vannak, anyum magán pszichológus 2 milliot keres alaphangon havonta. Apum építőipari vállalkozó, szintén megvan a 2-3 millió havonta. Én erre sose vertem magam, nem vagyok nagyképű, nincs extrém drága telefonom, órám vagy ruhám. Viszont anyum prosciutto sonkás meg roquefort sajtos szendvicset szokott pakolni, vacsira gyakran steaket meg kacsamájat, lacazot eszünk és ezért kigúnyoltak az iskolában, h mi gazdagok vagyunk stb stb. Most én mit tehetek róla h a szüleim jól keresnek? Innentől sztem letagadom és azt mondom h parizeres zsömlét meg paprikás krumplit ettünk.
2023. jan. 6. 02:19
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora kamu és, hogy rácsap mindenki. Ha igaz ha nem, menj el egy k..a magánsuliba más csírák közé. Ott tolhatod majd a kaviáros kacsamamáj AMG vel kiszállítva vakert.

Tényleg, írd már meg, a karácsonyfátokon 20ezresbe vagy 500eurosba volt csomagolva a kézműves svájci szaloncukor? Nyomorult életfelfogás...

2023. jan. 9. 09:28
 42/42 anonim ***** válasza:
100%
Nah, hogy haladsz? Remélem Tudod már milyen egy egész osztály előtt baromfi párizsis zsömlét enni lecsó paprikával.
2023. márc. 15. 19:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!