Miért engem büntetnek amiért pénzesek a szüleim?
Nem is tudtam, hogy gimnáziumban szokás még a mások kigúnyolása a család anyagi helyzete miatt.
Azt hittem ezt általános iskolában legkésőbb kinövik.
#3 Elég ha csak megjátssza, hogy az.
Minden nap kiteszi a posztot, hogy ő parizeres kenyeret eszik, nyomógombos Nokiája van és busszal jár mindenhova. Mert ő nem urizál.
(valójában meg a kép után megeszi a lazacot, kaviárt, legurít egy pohár minőségi bort. Iphone13at előveszi a másik zsebéből és Ferrarival viszi a sofőrje az iskola közelébe, annyi, hogy egy megállóval hamarabb kiteszi ahol felszáll egy buszra, hogy mindenki lássa azzal jár)
Probléma megoldva.
Bár elég gáz, hogy ezért még egyáltalán kinéznek valakit.
#7 Egyébként ezt tapasztaltból mondom, hogy nagyon sok középosztályba tartozó szülő képes a gazdagabb családokról, szülőkről a gyermek előtt gúnyosan beszélni.
Ismerek szülőket akik folyamatosan szidják a szomszédot csak azért mert ők megengedhetik maguknak a tengerparti nyaralást, illetve a több autó fenntartását.
Ez már szokás lett manapság sajnos. Én sosem sajnáltam senkitől. Jó azt hozzáteszem, hogy én sem élek már rosszul de voltak olyan időszakok amikor nem úgy ment a szekér de soha nem úgy küldtem el iskolába a gyerekeket, hogy aki gazdag azt nem kell normális emberként kezelni.
#8 Persze, értem de ha lenne sem lenne semmi baj. Azt csak a komcsis ötletre hoztam fel mert eszembe jutott, hogy a parlamentben rengeteg komcsi ül aki megjátssza a szegényt közben a háttérben meg megy a habzsi dőzsi. Parizeres figuránk jól ismert személy.
Te nem játszol meg semmit, a valódi éned mutatod és ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!