Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért engem büntetnek amiért...

Miért engem büntetnek amiért pénzesek a szüleim?

Figyelt kérdés
Pesten járok egy gimibe, nem magán suli. A szüleim tele vannak, anyum magán pszichológus 2 milliot keres alaphangon havonta. Apum építőipari vállalkozó, szintén megvan a 2-3 millió havonta. Én erre sose vertem magam, nem vagyok nagyképű, nincs extrém drága telefonom, órám vagy ruhám. Viszont anyum prosciutto sonkás meg roquefort sajtos szendvicset szokott pakolni, vacsira gyakran steaket meg kacsamájat, lacazot eszünk és ezért kigúnyoltak az iskolában, h mi gazdagok vagyunk stb stb. Most én mit tehetek róla h a szüleim jól keresnek? Innentől sztem letagadom és azt mondom h parizeres zsömlét meg paprikás krumplit ettünk.
2023. jan. 6. 02:19
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
60%

Nem is tudtam, hogy gimnáziumban szokás még a mások kigúnyolása a család anyagi helyzete miatt.

Azt hittem ezt általános iskolában legkésőbb kinövik.

2023. jan. 6. 02:22
 2/42 A kérdező kommentje:
Sajna igen, pedig én nem bántottam senkit tényleg. Meg azt is mondják h apádnak AMG mercije van minek mész busszal!? Annyira rossz 😔
2023. jan. 6. 02:30
 3/42 anonim ***** válasza:
35%
Legyél kommunista! Anyádnak mondd meg, hogy szalámispirítóst szeretnél enni. Az iskolába járj busszal. Add el a drága cuccaidat. Ne edd meg a steak-et, vegyél vajas croissantot vacsorára. Legyen életed és ne azzal foglalkozz, mások mit gondolnak. Nézd meg a Harcosok Klubját és tégy te is úgy.
2023. jan. 6. 02:36
 4/42 A kérdező kommentje:
9-es vagyok egyébként.
2023. jan. 6. 02:37
 5/42 anonim ***** válasza:
19%

#3 Elég ha csak megjátssza, hogy az.

Minden nap kiteszi a posztot, hogy ő parizeres kenyeret eszik, nyomógombos Nokiája van és busszal jár mindenhova. Mert ő nem urizál.

(valójában meg a kép után megeszi a lazacot, kaviárt, legurít egy pohár minőségi bort. Iphone13at előveszi a másik zsebéből és Ferrarival viszi a sofőrje az iskola közelébe, annyi, hogy egy megállóval hamarabb kiteszi ahol felszáll egy buszra, hogy mindenki lássa azzal jár)

2023. jan. 6. 02:45
 6/42 anonim ***** válasza:
30%

Probléma megoldva.

Bár elég gáz, hogy ezért még egyáltalán kinéznek valakit.

2023. jan. 6. 02:45
 7/42 A kérdező kommentje:
Sose én kérem a drága kajákat, nekem az olcsóbb is megfelelne, a szüleim mondják h ezt kell enni. Tök frusztráló mert most se a legújabb iPhone-om van bár simán lehetne de mivel tudják a többiek h a szüleim mennyit keresnek ezért mindig oda szúrnak nekem, ami bántó. Ha egy nagyképű hülyegyerek lennék aki veri magát, még meg is érteném de egyáltalán nem vagyok ilyen. Az a baj h több gyerek a szülőtől kapja az infót, már mondtak olyat nekem h “anyám mondta h ti gazdagok vagytok, miért nem fizetitek a kirándulást” és ilyenkor nem tudom mit mondjak. Meg volt h tőlem kértek pénzt a büfére de sokan és láttam h ki akarnak használni és nem adtam és mindenki megsértődött. Úgy érzem ki vagyok rekesztve 😣
2023. jan. 6. 02:47
 8/42 A kérdező kommentje:
Nincs sofőröm, tömegközlekedéssel járok a gimibe, pont ez a bajom h nem kivagyiskodok mégis meg vagyok bélyegezve.
2023. jan. 6. 02:50
 9/42 anonim ***** válasza:
96%

#7 Egyébként ezt tapasztaltból mondom, hogy nagyon sok középosztályba tartozó szülő képes a gazdagabb családokról, szülőkről a gyermek előtt gúnyosan beszélni.

Ismerek szülőket akik folyamatosan szidják a szomszédot csak azért mert ők megengedhetik maguknak a tengerparti nyaralást, illetve a több autó fenntartását.

Ez már szokás lett manapság sajnos. Én sosem sajnáltam senkitől. Jó azt hozzáteszem, hogy én sem élek már rosszul de voltak olyan időszakok amikor nem úgy ment a szekér de soha nem úgy küldtem el iskolába a gyerekeket, hogy aki gazdag azt nem kell normális emberként kezelni.

2023. jan. 6. 02:54
 10/42 anonim ***** válasza:
76%

#8 Persze, értem de ha lenne sem lenne semmi baj. Azt csak a komcsis ötletre hoztam fel mert eszembe jutott, hogy a parlamentben rengeteg komcsi ül aki megjátssza a szegényt közben a háttérben meg megy a habzsi dőzsi. Parizeres figuránk jól ismert személy.

Te nem játszol meg semmit, a valódi éned mutatod és ez a lényeg.

2023. jan. 6. 02:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!