Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért engem büntetnek amiért...

Miért engem büntetnek amiért pénzesek a szüleim?

Figyelt kérdés
Pesten járok egy gimibe, nem magán suli. A szüleim tele vannak, anyum magán pszichológus 2 milliot keres alaphangon havonta. Apum építőipari vállalkozó, szintén megvan a 2-3 millió havonta. Én erre sose vertem magam, nem vagyok nagyképű, nincs extrém drága telefonom, órám vagy ruhám. Viszont anyum prosciutto sonkás meg roquefort sajtos szendvicset szokott pakolni, vacsira gyakran steaket meg kacsamájat, lacazot eszünk és ezért kigúnyoltak az iskolában, h mi gazdagok vagyunk stb stb. Most én mit tehetek róla h a szüleim jól keresnek? Innentől sztem letagadom és azt mondom h parizeres zsömlét meg paprikás krumplit ettünk.
2023. jan. 6. 02:19
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
78%

Eddig mast sem csinalsz itt sem, csak vered magad.

"Nekem csak veletlen kicsuszott a számon hogy lazacot eszek kacsamájjal, en vagyok az aldozat, pedig nem szoktam vagizni vele, csak hat 40 millios mercivel parkoltunk be, o en artatlan".

Ha nem beszelnel ezekrol, es nem mutogatnad mi a szar van a szenvicsedbe dugva, senkit nem erdekelne. De te eljatszod ezt a low key szenvedős vagizást, ami bicskanyitogatóbb, mintha 20 millios rolexben ulnel matekórán. Just shut up.

Mondom ezt ugy hogy en meg jobban keresek a szuleidnel, megsem libamájat vacsizok, es luxus autokat veszek. Lehet normalisan is élni.

2023. jan. 6. 04:19
 22/42 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom ezt a kerdest valahogy komolyan venni. Az en apam ugyanis valoban 2 millio forintot, vagy annal tobbet is keres, mar nem tudom pontosan, anyam kevesebbet, o vallalkozo, szoval valtozo, de valahogy soha nem volt tema ez a suliban. Az ocsem most gimis es o sem panaszkodik ilyesmirol es a hugom sem panaszkodott soha, pedig 3 kulonbozo gimnaziumba jartunk mind a harman. Ja, es nalunk sem lazac meg kacsamaj volt a vacsora napi szinten es szerintem meg a csorobbak is tudjak, mi az a roquefort sajt es prosciutto sonka, egyszeruen eletszerutlen az a szitu, hogy racsodalkoznak a szendvicsedre, hacsak nem a getto kozepen allo kisegito suliba jarsz XD
2023. jan. 6. 04:32
 23/42 anonim ***** válasza:
73%
Ha az osztályban sokan gazdagok lennének nem bántanának. Azért bántanak mert kisebbségben vagy. Mindenben ez megy, külső belső, körülmény bármi, ha sok lenne az osztályban a gazdag a szegényet pécéznék ki. De amúgy járj nyugodtan márkás cuccban csak ízléssel válassz. Néha hívd meg őket valamire ennyit tehetsz, amúgy meg jó étvágyat a libamájhoz, azért az finom, bár a kacsamáj se rossz.
2023. jan. 6. 05:09
 24/42 NTBS ***** válasza:
78%
Azért, mert kihangsúlyozod. Itt is leírtál dolgokat, ebből lejön.
2023. jan. 6. 06:10
 25/42 anonim ***** válasza:
85%
Nem olvastam a válaszokat, de nem tudom komolyan venni ezt a kérdést. Főleg, hogy én járok pszichológushoz. El sem tudom képzelni, hogy egy pszichológusnak ilyen zavaros gyereke lenne, és nem tűnne fel neki. Persze csak ha jó pszichológus.
2023. jan. 6. 06:18
 26/42 anonim ***** válasza:
86%

Honnan tudják milyen sonka meg sajt? Te mondod el. Szokta valaki kérdezni? Na meg mit ettél vacsira... Ezt tényleg megkérdezi tőled valaki? Nagy ívben lesz4rják.

Ezek olyan unalmas témák. Gyári munkahelyen a falusi parasztasszonyok szoktak csak ezzel foglalkozni.

Kétlem hogy egy gimiben az a napi téma hogy ki mit hozott kaját, meg mit evett előző nap vacsira.

Max te hozod fel.

2023. jan. 6. 06:40
 27/42 anonim ***** válasza:
85%

Én is gazdagabb családban nőttem fel, mint az osztálytársaim, de ezzel semmi problémám nem volt, egyszerűen azért nem, mert szóba sem került, milye van a szüleimnek. Igaz, az én szüleim nem költekeztek erőn felül (a 40 milliós autó, minden nap lazacés kacsamáj annak tűnik ehhez a jövedelmi szinthez), illetve a fizetésük sem volt állandó téma. Igazából általános iskolában még csak nem is tudtam, hogy gazdagabbak az átlagnál.

Sajnos nekem is úgytűnik, hogy te valamilyen módon fényezed a családod anyagi helyzetét.

Megjegyzem ismerősi körömben olyan is volt, aki épp ellenkezőleg, menőnek számított mert gazdagok a szülei, mivel sikerült úgy előadnia. Nem mondom hogy ezt csknáld, sőt, csak arra szeretnék rámutatni, hogy a két véglet között, hogy lenéznek a szüleid gazdagsága miatt, vagy népszerű vagy miatta, valójában azon múlik, hogy te mennyire vagy népszerű a személyiségeddel.

2023. jan. 6. 07:50
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Ja, egyébként még megjegyzem a prosciutto sonka csak Magyarországon számít drágának, mi gyakran járunk Ausztriába, olyankor bevásárolunk, mert ott kevesebb mint fele annyiba kerül.
2023. jan. 6. 07:51
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

Eltévesztetted kedves kicsi álmodozó kérdező: libamájra szokás irigykedni, a kacsamáj elérhető árban van még most is.

Legközelebb figyelj oda jobban!

2023. jan. 6. 08:25
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
Valts iskolát, jarj gazdag kolykok kozé
2023. jan. 6. 11:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!