Pesten járok egy gimibe, nem magán suli. A szüleim tele vannak, anyum magán pszichológus 2 milliot keres alaphangon havonta. Apum építőipari vállalkozó, szintén megvan a 2-3 millió havonta. Én erre sose vertem magam, nem vagyok nagyképű, nincs extrém drága telefonom, órám vagy ruhám. Viszont anyum prosciutto sonkás meg roquefort sajtos szendvicset szokott pakolni, vacsira gyakran steaket meg kacsamájat, lacazot eszünk és ezért kigúnyoltak az iskolában, h mi gazdagok vagyunk stb stb. Most én mit tehetek róla h a szüleim jól keresnek? Innentől sztem letagadom és azt mondom h parizeres zsömlét meg paprikás krumplit ettünk.
Ne foglalkozz velük, ennyi. Keresd azoknak a társaságát, akik elfogadnak és felvállalják veled a kapcsolatot. Biztosan van ilyen, vagy lesz.
2023. jan. 6. 11:17
32/42 anonim válasza:
A kerdezot kb ugy tudom elkepzelni, mint aki kirakja a taskajat a padra, "veletlenul" kigurul belole a húszezres köteg. Sajnos senki nem latta, ezert latvanyos ugyetlenseggel leveri. Fintorogva odanez ra ket ember, aztan vissza a dolgukra. Kerdezo megszolal, hogy "jaj, nem is tudtam hogy ez a fél milla nálam van! Ah, a tegnapi zsebpénzem. Libamájat kell vennem belőle 😅😅😅". Senki le se szar. Esetleg valaki nyom egy eyeroll-t. Ezt te magadra veszed, mert kikozositenek mint gazdagot, pedig te nem is akartad mutogatni, csak veletlen kicsúszott. Na ez vagy te az eddigi megnyilvanulasok alapjan. Vicc.
2023. jan. 6. 11:41
33/42 anonim válasza:
Nem az lenne a legkézenfekvőbb hogy egy pszichológus gyereke ha bármilyen sérelmet szenved az iskolában, akkor a gyerek automatikusan az anyjához forduljon tanácsért?
Egy pszichológus ha nem a pénzhajhászással van elfoglalva, akkor feltételezhető hogy úgy nevelte a gyerekét, hogy hozzá bármikor fordulhat a problémáival.
Szóval csak fel kellene vázolni a kialakult helyzetet anyudnak és ő elmondaná, hogy egy pszichológus hogy oldaná meg a problémát. Ha már a kedves papa nem ér rá a gyereke lelkivilágával foglalkozni (ami alap lenne) mert hajtja a lóvét.
2023. jan. 6. 11:58
34/42 anonim válasza:
33:
Szülővárosomban a legmenőbb gyermekpszichológus gyereke akasztotta fel magát tizenévésen.
2023. jan. 6. 12:05
35/42 anonim válasza:
#34:
Hát ez elég nagy baj. Ott valami nagyon nem volt rendben abban a családban.
Sokan kifelé élnek a külvilág felé, hajszolják a pénzt, a saját problémáikkal foglalkoznak és a gyerekeikre meg nem marad idejük. Azt gondolják hogy ha van drága kaja, drága ruhák, külföldi nyaralások stb, akkor már nem is kell a gyerek lelkével foglalkozni. Ebből is látszik hogy nem minden a pénz.....
2023. jan. 6. 12:15
36/42 anonim válasza:
8. ker helyett járj a 2. kerbe suliba
2023. jan. 6. 13:45
37/42 anonim válasza:
Ha ennyire tele vagytok miert nem jarsz gazdag kolykok koze?
2023. jan. 6. 18:28
38/42 anonim válasza:
Kérdező, milyen gimibe jársz? Őszintén szólva, én is Pesten jártam gimibe, de egyrészt, még padtársam szendvicsét se nézegettem soha, másrészt, még most sem tudnám futó pillantás alapján megkülönböztetni a prosciutto sonkát a sparos szeletelt füstölt tarjától. Hacsak nem közlöd hangosan az osztállyal, amikor előveszel egy szendvicset, hogy éppen mi van benne, nem hiszem, hogy ENNYIRE profi gasztronómus közösség verődött ott össze.
2023. jan. 6. 19:55
39/42 anonim válasza:
Apádnak mondd hogy AMG merci helyett vegyen egy leharcolt 50 éves BKV buszt és azzal hordjon suliba
2023. jan. 7. 11:06
40/42 anonim válasza:
Szerintem jogos amit itt ír a sok nyomi gyökkenytyű. Menj tutira.
Játszd el a csorót, fikáznd az AMG t éjjel nappal, órán, szunetben.
Reggel úgy, hogy a többiek is látják a 100Ft-os boltban vegyél egy 5 centes müanyag zacskóba töltött vegyes gyümölcs páleszt, húzd le, büfögj mint a tanárok a tanáriban vagy a kőművesek az állványon.
Ebbe a gimibe lehet elfogadnak utána.
Jah és az új hófehér Nike cipőd dobd be felórára egy koszos kutya kenelbe 10 eb közé és utánna vedd fel suli előtt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!