Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért engem büntetnek amiért...

Miért engem büntetnek amiért pénzesek a szüleim?

Figyelt kérdés
Pesten járok egy gimibe, nem magán suli. A szüleim tele vannak, anyum magán pszichológus 2 milliot keres alaphangon havonta. Apum építőipari vállalkozó, szintén megvan a 2-3 millió havonta. Én erre sose vertem magam, nem vagyok nagyképű, nincs extrém drága telefonom, órám vagy ruhám. Viszont anyum prosciutto sonkás meg roquefort sajtos szendvicset szokott pakolni, vacsira gyakran steaket meg kacsamájat, lacazot eszünk és ezért kigúnyoltak az iskolában, h mi gazdagok vagyunk stb stb. Most én mit tehetek róla h a szüleim jól keresnek? Innentől sztem letagadom és azt mondom h parizeres zsömlét meg paprikás krumplit ettünk.
2023. jan. 6. 02:19
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
25%
A komcsis dolgot komolyan gondoltam. Ez a legjobb ötlet eddig.
2023. jan. 6. 03:00
 12/42 anonim ***** válasza:
77%
Neked ilyen cyborg osztálytársaid vannak zoom-olós röntgen szemekkel, hogy ennyire le tudják vágni a nyamvadt szendvicsedből, hogy mi van benne, és hogy az mennyibe kerül? Ilyen nincs,de komolyan...😅
2023. jan. 6. 03:19
 13/42 A kérdező kommentje:
12-es: nyilván nem egy szendvics alapján ítélnek meg. Tudják h a szüleim mivel foglalkoznak es kb. mennyit keresnek. Már az első vagy 2. szülőin kiderült h apumnak 40 milliós AMG mercije van, egyik szülő elmondta egy gyereknek az meg az osztályba mindekinek. Szóval az elejétől kezdve én vagyok a “gazdag gyerek”.
2023. jan. 6. 03:25
 14/42 A kérdező kommentje:
Ha már szendvics, akkor képzeld el h igen látják, h olyan dolgok vannak benne amiket ők még sosem ettek és rákérdeznek…
2023. jan. 6. 03:27
 15/42 A kérdező kommentje:
Az a baj h az osztályban a hangadó csaj nem bír, ő kipécézett és a többiek mennek utana. Sztem amúgy nem lenne bajuk velem.
2023. jan. 6. 03:30
 16/42 anonim ***** válasza:
97%
A szendvicset valóban látják, meg a Mercedest is, de a kacsamájat, lazacot tőled tudják, nem?
2023. jan. 6. 03:36
 17/42 anonim válasza:
64%

Valójában Te adod alájuk a lovat már ne is haragudj meg, de ez lejött az egész irományodból.

Konkrétan leírtad anyukád, apukád keresetét, illetve azt is, hogy mennyi volt az AMG.

Ha ezeket nem konkretizáltad volna ennyire, akkor el lehetett volna hinni, hogy Te nem tettél ezért, de valószínű pont Te voltál az, aki ezekkel hencegett, ellenkező esetben itt sem írtad volna le ezeket így.

2023. jan. 6. 03:43
 18/42 A kérdező kommentje:
Egyik osztálytársam aki akkor már tudta h tele vagyunk, tehát gúnyból megkérdezte h mit esztek vacsorára? Én őszintén, lelkesen válaszoltam es utana esett le h nagyon rossz döntés volt elmondani h lazac meg kacsamaj a vacsora.
2023. jan. 6. 03:46
 19/42 A kérdező kommentje:
17-es: Abszolút tévúton vagy. Soha senkinek nem mondtam el h mennyit keres apum vagy anyum meg h mennyit ér apum mercije. Pont h visszafogott vagyok. Járhatnék Gucciba meg a legújabb IPhone-al, de én mondtam a szüleimnek h nem akarok ilyen drága cuccokat mert nem ettől leszek több, átlagos ruhákba járok átlagos telóm van es nem verem magam h az én szüleim mennyit keresnek.
2023. jan. 6. 03:50
 20/42 A kérdező kommentje:
2-3 középosztálybeli szülő feluszította a gyerekét akik pont hangadók az osztályban, ezért vagyok kipécézve.
2023. jan. 6. 03:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!