Üdv! ha egy vendéglátó egységbe(beltér) védettségi kártya/igazolás maszk nélkül bemegy egy vendég és fogyaszt valamit, büntetnek e érte? és kit vagy kiket?
Figyelt kérdés
2021. máj. 27. 08:49
1/12 anonim válasza:
Ha ellenőrzés van akkor a vendéglőst 1 millára Téged meg 50 ropira
2/12 anonim válasza:
Ha ezek nélkül bemegy, akkor a vendéglátó egységböl kitessékelik - mármint ha a tulajnak fontos, hogy ne zárják be az üzletét - ,szóval fogyasztásra sor sem kerülhet.
3/12 anonim válasza:
2. De ahhoz,hogy rendeljen valamit be kell mennie nem?
4/12 anonim válasza:
#3: Már az ajtóra ki van írva, és azért a pár lépésért amit a pultig megteszel nem büntetnek.
5/12 anonim válasza:
A rendeléshez is kell maszkot hordani, anélkül nem állnak vele szóba!
6/12 anonim válasza:
5. De én csak az igazolványról beszélek most. Bemegyek maszkba,megrendelem amit akarok és kijövök.Ez így működik nem?
7/12 anonim válasza:
CSAK rendeléshez ezég a maszk.
A kérdésben azonban szerepel az is, hogy maszk nélkül megy be.
8/12 anonim válasza:
Maszk nélkül engem a tesco parkolóban lévő gyrososnál sem szolgáltak ki.Ezt mondjuk nem értem miért.Nem mentem be a bódéba.
9/12 anonim válasza:
Pár hete étteremben jártam. Ahogy beléptem, kérték a védettségit.
Szóval ha betartják a szabályt, akkor rendelést se vesznek föl tőled, leülni sem engednek.
Ha nem kérik tőled, hanem rizikóznak, akkor őket megbírságolhatják és bezárhatják, ami nagy érvágás. Szerintem a vendéget is megbírságolhatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!