Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi történne, ha vidéki iskoláb...

Mi történne, ha vidéki iskolába egy 20 millió körüli elég látványos sportautóval járnék szinte minden nap?

Figyelt kérdés
Szerintetek ez után mi történne? Hogyan állnának hozzám a diákok/tanárok?
2021. jún. 28. 01:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Mindenki tudna, hogy te egy huszmillios sportautoval jarsz iskolaba.
2021. jún. 28. 13:34
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Vidéken lenne aki arról beszélne, hogy mennyire magamutogató vagy, illetve lenne, aki kihasználna és te lennél a sofőrje. Néha ez a 2 személy ugyanaz, kelt bennedegy rosszérzést, amit "azzal tehetsz jóvá, ha jót teszel" és a jó cselekedet a fuvar.
2021. jún. 28. 17:18
 23/25 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem a kérdésedre a választ csak úgy kapod meg, ha kipróbálod! Nosza, gördülj be nyári szünet után a luxusautóddal és figyeld a reakciókat, aztán számolj be nekünk! 😆 Addig a diákmunkás keresetedből még egy wunderbaumot is tudsz venni bele!
2021. jún. 29. 18:44
 24/25 A kérdező kommentje:
Nyári munka maximum arra jó, hogy legyen pár száz ezrem amit be lehet fektetni, amúgy sok mindenre nem
2021. jún. 29. 19:04
 25/25 anonim ***** válasza:
53%
Bőven elmúltam már 19-20 éves. Vidéken lakom egy kisvárosban. Itt jó pár fiúcska van aki villog a jó drága autójával. Lesnek mint az idióták ha meglátnak. Szándékosan szòba sem állok az ilyen emberekkel akik ùjgazdagnak érzik magukat közben meg egy nagy nullák. Mert bizony azok. Kisebbségi komplexusukat szeretnék legyőzni esetleg feltűnési viszketegsègük van. Mielőtt azt mondod, hogy az irigység beszél belőlem....nem nem az. Megtehetném én is ugyan ùgy mint ők.
2021. jún. 30. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!