Manapság melyik a legjobb subaru amit 3 millio alqtt lehet kapni? Nyilván összkerék kell és nagy tuning potencia.Mitsubishi is jó de az úgytudom drágabb mulatság.
Mindkettő drága mulatság, amint tuningolni szeretnéd. Sőt, szerintem a Subaru a drágább mulatság hosszabb távon.
Nyilván az Impreza WRX és főleg a WRX STi azok a típusok, amiket szoktak húzni, mert megéri. Csakhogy nehéz belőlük gyári állapotot találni, a tuningolt vasakkal pedig az a gond, hogy ritkán tudhatod biztosan, hogy pontosan ki és mit rakott bele.
A tuninghoz érteni kell ehhez a témához, és ne haragudj ha megjegyzem, de ha neked ezt a kérdést ide ki kell írnod, akkor én a helyedben nem kezdenék ebbe bele. Előbb tájékozódj, mert így vagy nagyon pofára fogsz esni, vagy lehúznak.
1-es azert ne vedd tul komolyan a kerdest!
Itt van pistike tegnapi gyöngyszeme....
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__10..
"...NAGY TUNING POTENCIA..."
Kész vagyok! :D
Impreza mindenképpen. Az a legjobban tuningolható. A legacy inkább családi autó. Mitschubishi evo ára mellett nem jut pénz tuningra.
Subaruból nincs sok opció.
Tudom szokatlan, de a subaru forester. Ugyanaz a motor, mint az impreza, olcsóbb, ezért több penz marad tuningra, de nem egy olyan autö amire felfigyelnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!