Milyen sportautót vegyek 2,5-3 millió alatt? Fontos:!NEM ELSŐKERÉK!(összkerék lenne a legjobb,de a hátsókerék is tökéletes),lehessen tuningolni,keménytetős,nagyobb mint egy mazda mx5. (Senkit sem pontozok le , minél több ajánlás annál jobb!)
Figyelt kérdés
2020. jún. 1. 22:45
2/8 anonim válasza:
Subaru Impreza között találsz ennek megfelelőt
3/8 anonim válasza:
A hátsó kerékhajtás miatt elég jól beszűkítetted a lehetőségeket. Ugye tudod, hogy közúton sose fogod kiautózni a különbséget?
Vagy pályanapra kell? Mert akkor az megint más tészta.
4/8 anonim válasza:
Bmw 316+chip. ( te írtad, hogy nem pontozól le, majd más megteszi ) :D
5/8 anonim válasza:
BMW E46 vagy már E92, ennyiért lehet találni megkímélt példányokat, főleg külföldről behozottak között.
6/8 anonim válasza:
Én inkább a Subarut javaslom mint a BMW-t. Vagy Lancer Evo 7? Bár olyat nem biztos hogy találsz jó áron.
7/8 anonim válasza:
Subaru wrx, ennyiből már egy szép bugeye kijön.
E46 coupe 325,330 benzin
Lexus is 300 szivó 2jz amcsiból importálva. Swapolsz bele egy
R154 vagy W58 manual váltót, és van egy csibészes kocsid, nagy tuning potenciállal. Nekem nagy kedvencem.
Ha bátor vagyok és kitanulod a wankelt, ami amúgy nem szar, csak a sok hozzá nem értő tette azá, akkor egy RX8 is jó választás.
8/8 anonim válasza:
Bmw e46 e92 e 46 ból már m3 mon kívül szinte minden motorral kapsz e92 ből
is találsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!