Azok a nők, akik hátsókerekest vezetnek, néha ők is keresztbe rakják?
Figyelt kérdés
#drift #kilinccsel előre
2020. ápr. 12. 22:28
1/12 anonim válasza:
Anyam meg a 90 es evekben vezetett hatsokerekes autot es volt hogy keresztberakta telen de nem direkt :D
3/12 anonim válasza:
Nők között szerencsére kevesebb a hülye a közlekedésben, és nem gondolják, hogy de menők, miközben csak simán közveszélyesek és szánalmasak.
4/12 anonim válasza:
Nincs köztük kevesebb hülye, csak ők máshogy hülyék. Leginkább szerencsétlenkednek.
5/12 anonim válasza:
80 százalékuk azt se tudja, mi az.
7/12 anonim válasza:
Nem, csak nem vagyok 5 éves szinten agyilag, ahogy pár közlekedő...
8/12 anonim válasza:
Én láttam már ovi előtt keresztbe driftelő anyukát gyerekkel.
9/12 anonim válasza:
VAn amikor nem rakják keresztbe hanem szét teszik .
10/12 anonim válasza:
A hátsókerekest vezető nők nagy részének fogalma sincs róla, hogy hátsókerekest vezet. És mivel az újabb autókban van menetstabilizátor így véletlenül sem nagyon tudják keresztbe rakni.
Persze van pár autómániás nő, közöttük biztos van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!