Mi történne, ha vidéki iskolába egy 20 millió körüli elég látványos sportautóval járnék szinte minden nap?
Figyelt kérdés
Szerintetek ez után mi történne? Hogyan állnának hozzám a diákok/tanárok?2021. jún. 28. 01:01
1/25 anonim válasza:
Menő lennél, sztár! A csajok ugranának az öledbe, irigykednének sokan, kibeszélnének, megosztó személyiség lennél.
4/25 anonim válasza:
Vidéken nem nagy szám, egy kombájn többet ér, sőt még az én traktorom is.
5/25 anonim válasza:
Beszélnének rólad az emberek és a kisfiúk a kocsiddal pózolnának, majd raknák fel instára a képeket, természetesen az engedélyed nélkül.
6/25 anonim válasza:
Vidéki suliba járok jelenleg: pont nem érdekelne. A kocsikat sem nézem a parkolóban, nemhogy azt, mennyibe kerülhettek. (16/L)
7/25 A kérdező kommentje:
Ha nem nagy szám, miért nem láttam még egy 18-19 körüli gyereket sem ilyen autóval iskolába járni?
2021. jún. 28. 01:16
9/25 anonim válasza:
A hátad mögött utálnának és nagyzolósnak tartanának, tekintve hogy egy tizenéves, rutintalan gyereknek semmi szüksége egy húszmilliós kezdőautóra, a szemedbe viszont mindenki jópofizna érdekből.
10/25 A kérdező kommentje:
Mondjuk lehet igaz ez a "nem nagy szám" dolog, annyi ilyen M-es bmw meg AMG mercedes van az utakon, és ha egy olyat meglátok mégsem mondom hogy aztaaa, szóval szerintem inkább autó függő. Ha mondjuk egy R35 GTR-el állnék a parkolóba, az érdekesebb lenne szerintem.
2021. jún. 28. 01:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!