Milyen sportautót ajánlotok kb.2 millió alatt.Tudom hogy sok cikk van erről de bárki aki tud segíteni az írjon légyszives.Minél több autó és minél több válasz annál jobb. ????
Figyelt kérdés
2020. máj. 21. 22:22
2/5 anonim válasza:
Szia! Megnéztem ezt az autót. Szerintem nagyon megéri az árát, nagyon egyben van. Ezt lenne érdemes megvenned.
3/5 anonim válasza:
Nos elég nagy a választék ezek közül. Ha én lennék ez a kérdés előtt én ezekben a modellekben gondolkoznék:
Mazda MX-5
Toyota MR2
Toyota Celica GT, ebből az utolsó előtti generáció vagy az azelőtti. De a választék hstalmas, találhatsz ennyiért sok BMW-t, Astrákat, Sport Civiceket, GTI Golfokat is ( Golf V 1.4 TSI GTI-t kerüld! ), Citroen Xsara VTS-t, stb stb
4/5 anonim válasza:
Autót mindíg úgy veszünk hogy amelyik tetszik és majd aztán keérdzünk meg valakit róla.
5/5 anonim válasza:
Mi számít neked sportautónak?
Mert itt általában olcsó MX5, felette csak a Porsche számít sportautónak.
Ha szimplán valami izmosabb, kicsit feszesebb autót akarsz akkor ennyiért van Astra G OPC/Coupe Turbo, Golf GT/GTI, Leon Fr, Octavia, Fabia RS és még nagyon sok minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!