Lehet Putnokon azután, hogy lenyúlják menet közben, még jól agyon is vernének 🤔
2021. jún. 28. 01:20
12/25 anonim válasza:
Én maximum annyit gondolnék hogy gazdagok a szüleid. De ez számomra se nem előny de nem hátrány
2021. jún. 28. 01:23
13/25 anonim válasza:
sztem annyi itt a kamus mint a ház. Mi nálunk csávókának volt egy ratyi kis kocsija, és azt hangoztatta, és már a csaja is villogott, h ó igen, férfi. Nyilván 20 milliós kocsid lenne leesne az álluk és néznének mint a segg, menő csávó lennél, legalábbis a felszínesebb csajok körében biztos. Csak a kommentelők szemében most hirtelen a 20 milliós kocsi egy hangyafing lett, mert olyan hangnemben kérdezted, és úgy érzik jól le kell oltani, racionális érveket eldobni, csak érzelmi választ írni h te paraszt mekkora egoista vagy, stb
2021. jún. 28. 01:30
14/25 anonim válasza:
Szerintem semmi sem történne.
Az egyik rokonomnak van egy 1989-es Nissan Skyline-ja(örökölte), eddig még sose mondták, hogy menő, sokan átlagos autónak tekintik.
De nem értem miért vennél 20milliós autót, ha egy sima Swift is elvisz ahova kell.
2021. jún. 28. 01:35
15/25 anonim válasza:
Vegyél inkább egy (használt) Teslát annyiból és járjál inkább rá a libsi runyákra vele. Az ilyen aranyásó megélhetési cafatokról nehéz megmondani, hogy milyen az eredeti génállományuk, mert annyira újra vannak építve. A hónajszőrös szabadbölcsész csajszi, akinek a Föld a mindene meg úgy néz ki mindig, ahogyan őt látod a Teslád szélvédőjén keresztül, mert nincs rajta smink se idegeket bénító gomba injekció az arcában. Plusz ha egy 20 millás nyugati kocsival balesetezel, akkor lehet túléled viszont úgy, hogy életed végéig maradandó sérülésed lesz. Ha Teslával balesetezel, akkor legalább tuti benneégsz, így nem kell azon agyalnod, hogy vajon a tofu diétás vegán csajod képes lesz-e téged tologatni, ha kerekesszékbe kerülsz.
2021. jún. 28. 02:21
16/25 anonim válasza:
2:21 neked valami standuposnak kellene elmenni. :)
De a hónaljszőrösbölcsészcsajszit megfogni egy nagy salátanunival lehet valami hétvégi szüfrazsett buliban.
2021. jún. 28. 03:10
17/25 Micimacko67 válasza:
Kérdező, ugye tisztában vagy, hogy a csak a kisfarkú férfiak menőznek az autójukkal...
Ezek szerint te is ebbe a táborba tartozol...
2021. jún. 28. 05:21
18/25 anonim válasza:
Én csak annyit gondolnék, hogy megint egy elkényeztetett anyapicifia, akinek mindent a sgge alá tolnak apuciék.
Amúgy hidd el, a többségnek tök mindegy, hogy milyen autó. Én pl nagyjából a színek alapján teszek különbséget.
2021. jún. 28. 08:04
19/25 anonim válasza:
Egy helikopterrel látványosabb lenne a belépő.
2021. jún. 28. 08:54
20/25 anonim válasza:
Igazából az első 2hónapban lenne érdekes egyeseknek, amíg menni akarnának vele egyet. Utána még kitartana a full felszínes embereknél, meg te lennél az a személy, akivel vitetnék magukat ingyen ide-oda. Ettől függetlenül mindenki tudná, hogy anyu/apu pénzéből van és más által megkeresett pénz értelmes ember szemében nem tesz jobbá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!