Sport autó elsó autónak (? ) Vélemény/tapasztalat
1.Porsche boxster mk1
2.Mercedes SLK
3.Audi tt mk2
4.Audi a4 cabrio
5.Hyundai coupe
Scirocco?
Erős autóval sem kötelező állat módjára menni, inkább azt kell mérlegelni, hogy mennyire sajnálod majd ha valami kisebb baki miatt megsérül.
"Amúgy meg első autónak a legnagyobb baromság egyből ilyenekkel kezdeni."
miért is?
Én ezek közül az egyiket sem mondanám sportautónak. Az A4 sosem a sportolásról szólt, hanem annak az ellenkezőjéről, a kényelmes utazásról. A TT quattro meghajtással már közelít a sportautó-ság felé, de az se igazán az. Én voltam vele versenypályán még anno egy tesztúton, 15 percet bírtak és elfogyott a fék meg motorikusan is túlmelegedtek. A Hyundai sosem volt az, elsőkerekes jó sportkocsi nem létezik (gyárilag, jóhoz közel állót lehet építeni, de amiben nincs mechanikus sper az sosem lesz igazán jó). A Porsche nem lenne rossz, sportautó alapnak, de gyári állapotában azt se arra találták ki. A Merci meg nehéz mint a kő, az sem a sportolásról szól.
Viszont én most valamit nem értek. Azt írtad hogy "nem akarok állat módjára hajtani". Akkor miért kell sportkocsi? Én a saját épített E30-omat havi rendszerességgel viszem pályázni, hiszen erre való. Utcán eszembe nem jutna vele közlekedni. Mert nem oda való. Ahogy egyik normális sportkocsi sem. Amiket felsoroltál, azok még nem olyanok mint az újabb aktív futóműves autók, hogy más beállítással utcára is jók, meg versenypályára is. Ha olyan normál, passzív futóművel rendelkező autót veszel ami megfelelő sportos közlekedésre pályán is, az az utcán még a lelkedet is ki fogja rázni. Ha meg utcára kényelmes a futómű, akkor meg nyeklik-nyaklik tőle rendes igénybevételnél az autó. Vagy akkor most neked olyan autó kell, ami sportosan néz ki, de nem tudja azt mint egy sportautó? Esetleg valami kompromisszumos megoldásban gondolkodsz? Hogy azért már feszesebb a futóműve de még pályázásra lágynak számítana?
A vágyak azért vannak, hogy ki legyenek elégítve. Azt vedd amelyik tetszik.
Ha majd be nő a fejedlágya, bőven ráérsz akkor racionálisan dönteni.
Felsoroltak közül egyiket sem. Nekem a japánok tetszenek. Mx-5 vagy egy celika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!