Mit mondjak a vezetés oktatómnak?
Figyelt kérdés
Nemsokára (tavasz elején) lejár a 2 évem (a sikeres kresz vizsga és a sikeres forgalmi közötti idő). Viszont, nincs pénzem. Március elején próbáltam meg újra vezetni, de minden pénzem ráment. Szülői segítséget már nem kapok. 4-szer buktam forgalmin, sajnos még alkalmatlan vagyok a vezetésre, és már elég sokat is felejtettem, jó lenne sok órát venni. De nincs diákmunka ebben a f*s kisvárosban (bocsánat a káromkodásért, ideges vagyok, sose beszélek így), áprilisban már betelt minden, a környező nagyvároskból (legközelebbi is 1,5 órára van vonattal) pedig nem fogadnak el ennyire messziről jövő diákokat (május óta próbálkozom, de hiába vagyok ebben a kis f*s városban informatikus egyetemista, arra hivatkoznak, hogy nem vagyok helyi lakos náluk). Közben mivel március óta nem beszéltem az oktatómmal, elkezdett hívogatni hogy velem mi legyen, mert csak foglalom a helyet de nincs előrehaladás, lehet kipaterol, stb. Már nyáron nem lesz munkám, szeptembertől meg nem tudok egyetem miatt vállalni munkát mert most jön a legnehezebb félév, amiben meg fogok roskadni, melózni mellette nem tudnék. És a félév tart január végéig minimum. Most mi legyen? Hagyjam a fenébe? Pateroljon ki? Hagyjam elveszni azt a közel 400.000 ft-ot amit beleöltem?2020. júl. 20. 12:36
51/54 anonim válasza:
Jól van! Pacsi! Majd írj, hogy mi lett, drukkolok!
52/54 anonim válasza:
46. Válaszodban írod, hogy megoldódott. Miért emeled ki a kérdést?
53/54 anonim válasza:
Válts oktatót! Másik oktató, más stílus, néhány plusz óra, és lehet, hogy menni fog. Tavasz eleje több, mint fél év. Év elején ráérsz forgalmira jelentkezni, vagyis kb januártól kellene újra kocsiba ülnöd 2-3 hónapra. Eddig anyagilag is össze tudod szedni magad munkával, vagy ha annyira fontos a jogsi, diákhitellel, akármivel.
Ha akkor sem megy másik emberrel, akkor tényleg be kell látni, hogy nem kellene erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!