Mit mondjak a vezetés oktatómnak?
Mennyi pénzre lenne szükséged?
Adj fel hirdetést, hogy vállalsz fűnyírást, takarítást, autómosást, állat etetést, ilyeneket.
Szórólap kihordás nem jöhet szóba?
Menj be a lakóhelyed szerinti önkormányzathoz és ott is érdeklődj, hogy milyen lehetőségeid vannak! Diákmunkára, támogatásra, bármire!
Vizsga előtt pedig szedjél MagneB6-ot, egy kicsit megnyugtat és nincs semmilyen káros mellékhatása.
"Egyetemen vizsgákon el szoktam néha ájulni. Például most volt webkamerás vizsga, ott is ájulás szélén voltam, mentőket akartak rám hívni a saját lakásomban. Pedig 20 éves fiú vagyok. Ájulás miatt is buktam el egy tárgyat."
HA ilyen rossz testi és lelki állapotban vagy, akkor ne akarj vezetni, kérlek, ne veszélyeztesd mások életét!
Nem b.nkóságból írom, de egy oktató nem mondja azt, hogy alkalmatlan vagy, mert akkor elesik a pénztől. Neki a fő, hogy a tanítványtól pénzt kapjon.
Én nekem negyedszerre sikerült csak a forgalmi vizsga, amikor csináltam, előtte a vizsga a pályán harmadszorra, a kresz meg az elsősegély meglett elsőre.
Az én oktatóm is pepitában elmondta azokat, amiket neked.
Megszereztem a jogsit és azóta is a fiókban porosodik.
Nem érzem magam jól a volán mögött, ebben semmi szégyellni való nincs és én is gondolkodtam, hogy feladom, főleg, mert már a gatyám ráment. Őszintén, ha feladtam volna is ugyanott lennék mint most, max megspóroltam volna magam a stressztől.
Néha azért jobb lenne autóval eljutni A pontból a B-be, de inkább nem veszélyeztetem mások életét.
De persze vannak tényleg kivételek, bár ritkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!