Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit mondjak a vezetés oktatómnak?

Mit mondjak a vezetés oktatómnak?

Figyelt kérdés
Nemsokára (tavasz elején) lejár a 2 évem (a sikeres kresz vizsga és a sikeres forgalmi közötti idő). Viszont, nincs pénzem. Március elején próbáltam meg újra vezetni, de minden pénzem ráment. Szülői segítséget már nem kapok. 4-szer buktam forgalmin, sajnos még alkalmatlan vagyok a vezetésre, és már elég sokat is felejtettem, jó lenne sok órát venni. De nincs diákmunka ebben a f*s kisvárosban (bocsánat a káromkodásért, ideges vagyok, sose beszélek így), áprilisban már betelt minden, a környező nagyvároskból (legközelebbi is 1,5 órára van vonattal) pedig nem fogadnak el ennyire messziről jövő diákokat (május óta próbálkozom, de hiába vagyok ebben a kis f*s városban informatikus egyetemista, arra hivatkoznak, hogy nem vagyok helyi lakos náluk). Közben mivel március óta nem beszéltem az oktatómmal, elkezdett hívogatni hogy velem mi legyen, mert csak foglalom a helyet de nincs előrehaladás, lehet kipaterol, stb. Már nyáron nem lesz munkám, szeptembertől meg nem tudok egyetem miatt vállalni munkát mert most jön a legnehezebb félév, amiben meg fogok roskadni, melózni mellette nem tudnék. És a félév tart január végéig minimum. Most mi legyen? Hagyjam a fenébe? Pateroljon ki? Hagyjam elveszni azt a közel 400.000 ft-ot amit beleöltem?

2020. júl. 20. 12:36
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:
Egyetemen vizsgákon el szoktam néha ájulni. Például most volt webkamerás vizsga, ott is ájulás szélén voltam, mentőket akartak rám hívni a saját lakásomban. Pedig 20 éves fiú vagyok. Ájulás miatt is buktam el egy tárgyat.
2020. júl. 20. 13:42
 12/54 anonim ***** válasza:
82%
Hallod szerintem engedd el ezt a vezetést. Úgyse tudsz mi csinálni hisz nincs pénzed.
2020. júl. 20. 13:44
 13/54 A kérdező kommentje:
Gondolkodom ezen a diákhitelen. Muszáj megtanulnom vezetni, és ha lenne pénzem, ha most nekikezdenék elegendő pénzzel és órákkal, szerintem meglenne. Igaz, nyöghetem életem végéig, de egy jogsiért megéri. Van már autóm, amit örököltem, vezettem már vele illegálisan, nagyon imádom (kis faluban még csak, az is igaz).
2020. júl. 20. 13:49
 14/54 anonim ***** válasza:
80%

Mennyi pénzre lenne szükséged?

Adj fel hirdetést, hogy vállalsz fűnyírást, takarítást, autómosást, állat etetést, ilyeneket.

Szórólap kihordás nem jöhet szóba?

Menj be a lakóhelyed szerinti önkormányzathoz és ott is érdeklődj, hogy milyen lehetőségeid vannak! Diákmunkára, támogatásra, bármire!

Vizsga előtt pedig szedjél MagneB6-ot, egy kicsit megnyugtat és nincs semmilyen káros mellékhatása.

2020. júl. 20. 14:43
 15/54 anonim ***** válasza:
58%

"Egyetemen vizsgákon el szoktam néha ájulni. Például most volt webkamerás vizsga, ott is ájulás szélén voltam, mentőket akartak rám hívni a saját lakásomban. Pedig 20 éves fiú vagyok. Ájulás miatt is buktam el egy tárgyat."

HA ilyen rossz testi és lelki állapotban vagy, akkor ne akarj vezetni, kérlek, ne veszélyeztesd mások életét!

2020. júl. 20. 15:23
 16/54 anonim ***** válasza:
66%
Egyébként még egyszer bukhatsz meg, aztán ki vizsgálnak alaposan hogy alkalmas vagy e egyáltalán. Ezt tudtad??
2020. júl. 20. 15:45
 17/54 anonim ***** válasza:
52%

Nem b.nkóságból írom, de egy oktató nem mondja azt, hogy alkalmatlan vagy, mert akkor elesik a pénztől. Neki a fő, hogy a tanítványtól pénzt kapjon.

Én nekem negyedszerre sikerült csak a forgalmi vizsga, amikor csináltam, előtte a vizsga a pályán harmadszorra, a kresz meg az elsősegély meglett elsőre.

Az én oktatóm is pepitában elmondta azokat, amiket neked.

Megszereztem a jogsit és azóta is a fiókban porosodik.

Nem érzem magam jól a volán mögött, ebben semmi szégyellni való nincs és én is gondolkodtam, hogy feladom, főleg, mert már a gatyám ráment. Őszintén, ha feladtam volna is ugyanott lennék mint most, max megspóroltam volna magam a stressztől.

Néha azért jobb lenne autóval eljutni A pontból a B-be, de inkább nem veszélyeztetem mások életét.

De persze vannak tényleg kivételek, bár ritkák.

2020. júl. 20. 16:14
 18/54 anonim ***** válasza:
65%
És, hogy a fő kérdésre is választ adjak; az oktató nem áll a rendszer felett. Tehát nem mondhatja, hogy megoldjátok, mert ingyen nem ad órát, a két éves határidőt meg nem tolhatja ki.
2020. júl. 20. 16:17
 19/54 A kérdező kommentje:
Lehet hagyom a fenébe. Kiszúrom a szemem és a füleim. Nem akarok többet autót se látni, se hallani. Megszakad a szívem már tőlük, egyetlen vágyam volt pedig a vezetés... nem kértem többet soha... feleslegesen szívom a levegőt, értelmetlen az egész lét.
2020. júl. 20. 16:57
 20/54 anonim ***** válasza:
93%
19 Arra nem gondoltál még, hogy elmenj pszichológushoz? Nem normális, hogy ilyen szélsőségesen reagálsz stresszhelyzteben és az sem amit ide leírtál. Majd ha túlleszel ezeken a problémáidon majd megpróbálod később. Egyébként maga a vezetés és a forgalmi szituációk is járhatnak erős sttesszel, ha azt nem tudod kezelni mit teszel? Elájulszlsz?
2020. júl. 20. 17:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!