Mit mondjak a vezetés oktatómnak?
Járok pszichológushoz. Ő is buzdít a jogsira, szerinte anélkül ilyen maradok, kell az a löket amit az ad. Buzdít a munkára de ugye az meg nincs.
Vezetésnél nem ájultam el, sőt illegális vezetésnèl amikor kimentem a főútra csúcsforgalomban, akkor se volt baj.
Jaj mennyi a rosszmájú ember, el sem hiszem.
Kérdező, szerintem egyébként a legjobb döntés talán az, hogy szünetelteted a jogosítványt, nyilván csak egy kis időre.
Nem kell ezt összezsúfolni már szeptemberig. Csak stresszelne a határidő és hogy sikerülnie kell jaj, mert ez az utolsó lehetőségem.
A hitel szerintem ugyanezt a kényelmetlen érzést váltaná ki belőled.
A jogsi folytatásához válassz majd egy nyugodtabb életszakaszt, amikor tényleg tudsz rá koncentrálni, nem hajt semmi és senki. Nem mellesleg némi pénzt is összeszedsz addigra, hogy azon se kelljen aggódnod.
És egyébként meg egy vizsgahelyzet nem ugyanaz, mintha az ember a maga nyugis tempójában vezetget felülbírálás nélkül. Nem kell elkönyvelni senkit szar vezetőnek, mert neadjisten háromszor, vagy négyszer megbukott, mire sikerült neki a vizsga. Nem attól leszel te biztonságosan közlekedő, mert elsőre átmentél. Annyi mindentől függ ez.
Egyszerűen nem bírom elviselni az ilyen gondolkodást. A vizsga intézménye az elavultságot képviseli. Nem értem miért hisznek benne ennyien.
Szóval kérdező, nem kell kétségbe esni, meglesz az a jogosítvány, mégha nem is most nyáron.
És én egyet értek a pszichológussal, ha meglesz a jogsid, ha eléred végre, akkor az ad majd egy kis magabiztosságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!