Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit mondjak a vezetés oktatómnak?

Mit mondjak a vezetés oktatómnak?

Figyelt kérdés
Nemsokára (tavasz elején) lejár a 2 évem (a sikeres kresz vizsga és a sikeres forgalmi közötti idő). Viszont, nincs pénzem. Március elején próbáltam meg újra vezetni, de minden pénzem ráment. Szülői segítséget már nem kapok. 4-szer buktam forgalmin, sajnos még alkalmatlan vagyok a vezetésre, és már elég sokat is felejtettem, jó lenne sok órát venni. De nincs diákmunka ebben a f*s kisvárosban (bocsánat a káromkodásért, ideges vagyok, sose beszélek így), áprilisban már betelt minden, a környező nagyvároskból (legközelebbi is 1,5 órára van vonattal) pedig nem fogadnak el ennyire messziről jövő diákokat (május óta próbálkozom, de hiába vagyok ebben a kis f*s városban informatikus egyetemista, arra hivatkoznak, hogy nem vagyok helyi lakos náluk). Közben mivel március óta nem beszéltem az oktatómmal, elkezdett hívogatni hogy velem mi legyen, mert csak foglalom a helyet de nincs előrehaladás, lehet kipaterol, stb. Már nyáron nem lesz munkám, szeptembertől meg nem tudok egyetem miatt vállalni munkát mert most jön a legnehezebb félév, amiben meg fogok roskadni, melózni mellette nem tudnék. És a félév tart január végéig minimum. Most mi legyen? Hagyjam a fenébe? Pateroljon ki? Hagyjam elveszni azt a közel 400.000 ft-ot amit beleöltem?

2020. júl. 20. 12:36
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
20 *stresszel, *elájulsz
2020. júl. 20. 17:03
 22/54 A kérdező kommentje:

Járok pszichológushoz. Ő is buzdít a jogsira, szerinte anélkül ilyen maradok, kell az a löket amit az ad. Buzdít a munkára de ugye az meg nincs.

Vezetésnél nem ájultam el, sőt illegális vezetésnèl amikor kimentem a főútra csúcsforgalomban, akkor se volt baj.

2020. júl. 20. 17:05
 23/54 anonim ***** válasza:
73%
22 Ez annyira hihetetlen, már bocsánat. Jogosítvány nélkül ne vezess, pláne, hogy a vizsgáztatók szerint nem tudsz. A pszichológusod is elég fura. Lehet keresned kéne másikat.
2020. júl. 20. 22:26
 24/54 anonim ***** válasza:
50%
Az ilyenek előbb vagy utóbb megölnek valakit amúgy meg. A börtönben meg majd téged kérdező. Ne akarj nagy bajt szerintem.
2020. júl. 20. 22:27
 25/54 anonim ***** válasza:
21%
Jaj, tudom ki vagy! Aki írt egy könyv ötletet, ahol egy ember kómába esik és egy olyan világba kerül, ahol kómás emberek vannak és a főszereplő apukája is kómában van. Aztán, amikor leírtuk, hogy nem életszerű, hogy egy családban több kómás is legyen, ugyanezt a kamu hisztit levágtad, mint a 19. válaszban.
2020. júl. 21. 00:38
 26/54 A kérdező kommentje:
Hogy mi 25-ös? Ilyenről életemben nem hallottam. Az nem én voltam :D
2020. júl. 21. 01:03
 27/54 anonim ***** válasza:
0%
Ja, persze. ;)
2020. júl. 21. 07:33
 28/54 anonim válasza:
64%

Jaj mennyi a rosszmájú ember, el sem hiszem.

Kérdező, szerintem egyébként a legjobb döntés talán az, hogy szünetelteted a jogosítványt, nyilván csak egy kis időre.

Nem kell ezt összezsúfolni már szeptemberig. Csak stresszelne a határidő és hogy sikerülnie kell jaj, mert ez az utolsó lehetőségem.

A hitel szerintem ugyanezt a kényelmetlen érzést váltaná ki belőled.

A jogsi folytatásához válassz majd egy nyugodtabb életszakaszt, amikor tényleg tudsz rá koncentrálni, nem hajt semmi és senki. Nem mellesleg némi pénzt is összeszedsz addigra, hogy azon se kelljen aggódnod.

És egyébként meg egy vizsgahelyzet nem ugyanaz, mintha az ember a maga nyugis tempójában vezetget felülbírálás nélkül. Nem kell elkönyvelni senkit szar vezetőnek, mert neadjisten háromszor, vagy négyszer megbukott, mire sikerült neki a vizsga. Nem attól leszel te biztonságosan közlekedő, mert elsőre átmentél. Annyi mindentől függ ez.

Egyszerűen nem bírom elviselni az ilyen gondolkodást. A vizsga intézménye az elavultságot képviseli. Nem értem miért hisznek benne ennyien.

Szóval kérdező, nem kell kétségbe esni, meglesz az a jogosítvány, mégha nem is most nyáron.

És én egyet értek a pszichológussal, ha meglesz a jogsid, ha eléred végre, akkor az ad majd egy kis magabiztosságot.

2020. júl. 21. 12:14
 29/54 anonim ***** válasza:
21%
Na most kaptál egy választ, ami neked adott igazat kérdező, megmyugodtál?
2020. júl. 21. 13:19
 30/54 anonim ***** válasza:
0%
Boritek. Egyszer faj, de megeri. Ha nem fizetek a 2.alkalommal,lehet en is bukom a jogsit.
2020. júl. 21. 18:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!