Hogy mondjam meg a vezető oktatómnak azt, hogy át akarok iratkozni máshoz?
Sajnos az oktatók nagy többsége ilyen, ez nem tudom náluk miből fakad, de azt vettem észre, a vezetéshez köthető emberek alapvetően idegbajosabbak.
Nekem az E-ig vannak a jogosítványaim, épkézláb oktatóval én se találkoztam még. Akiről azt hittem, jófej, normális, oktatás közben előjött az idegbolond.
Én a 3. óra után váltottam oktatót. Már alapból is máshoz akartam kerülni, de mivel a másik oktatónál nem volt hely, ezért belementem a dologba, gondolván legalább az alap órákon túl leszek, aztán ha nem jön be a dolog, akkor váltok. 3 óra alatt simán kiderült, hogy az oktatóm egy öntelt paraszt. :D
Szóltam a másik oktatónak, hogy váltanék, átmennék hozzá. Tök normálisan állt hozzá a dologhoz, mondjuk lehet azért, mert ő az autósiskola feje. A váltás után tök rendben ment minden, immáron egy hónapja, hogy megvan a jogsim. :D
Az én oktatóm nem volt ideges. Nyugodtan aludt mellettem, csak amikor már vészhelyetben beletapostam a fékbe, akkor riadt fel, és közölte velem, hogy ilyet nem szabad csinálni. (Mert hogy éjjel taxizott, valamikor aludni is kellett!)
Egy idő után mondtam neki, hogy azért megyek át másik oktatóhoz, mert az ő kocsija nagy nekem. Átültem egy valóban kicsi kocsira, sokkal-sokkal könnyebb vezetni, gyerekjáték hibapont nélkül átmenni a vizsgán egy kisméretű kocsival.
Mondd neki te is ezt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!