Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Traktoros akarok lenni szerint...

Traktoros akarok lenni szerintetek előtte járjak szakközépbe és utánna legyen meg a szakmám vagy járjak szakiskolába és utánna érettségizzek le?

Figyelt kérdés

2013. jan. 1. 14:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem először rakd le az érettségit, az már mindenhez kelleni fog és jó ha van. Meg a 4 év alatt annyi minden fog változni majd hogy lehet meggondolnád magad ezért jó vagy szakközépbe menni aztán érettségi után maradsz kitanulni ott a szakmát vagy elmész gimibe leérettségizel aztán valami szakiskolába elmész.
2013. jan. 1. 14:53
 2/7 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem meg vegyél egy traktort, tedd le rá a jogsit, és meg is vagy.
2013. jan. 1. 16:56
 3/7 anonim válasza:
0%

Olyan szakmát nem ismerek hogy "traktoros"

Meg olyat se hogy "biciklis"

2013. jan. 1. 17:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Kedves városi fórumozó, azért nem ismersz traktoros szakmát, mert mezőgazdasági gépkezelőnek hívják... és igen, a traktorosokat is képzik, több évig tanulják a szakmát. Mit hittél, attól traktorossá válik valaki, hogy lesz egy T-s jogsija?

Kérdező, szerintem végezz el egy mg-i középiskolát, akkor lesz érettségid + szakmád, utána elmehetsz 2 vagy 3 éves "traktorosképzőbe", Vépen pl. nagyon jó mg-i gépkezelőket képeztek (nem tudom, most mi a helyzet, de ott valóban jól megtanultak mindent az erő-és munkagépekről).

Ami a másik gondolatom veled kapcsolatban: szerintem akkor menj el "traktorosnak", ha saját vállalkozásod lesz, vagy a családodnak van vállalkozása, mert így megspórolsz egy vagy két embert magadnak, viszont ha másnak dolgozol, akkor éhbérért kimelózod a beled. A traktoroskodás nem arról szól, hogy beülök a trakiba és elvezetgetem... ezt azért remélem tudod.

2013. jan. 1. 22:17
 5/7 anonim ***** válasza:

"végezz el egy mg-i középiskolát, akkor lesz érettségid + szakmád, utána elmehetsz 2 vagy 3 éves "traktorosképzőbe""

Ismersz te traktorosokat??? Nem tudom kettőnk közül ki a városibb? Olvasd már el mit írsz!

2013. jan. 1. 22:24
 6/7 anonim válasza:

Kedves városi fórumozó, azért nem ismersz traktoros szakmát, mert mezőgazdasági gépkezelőnek hívják... és igen, a traktorosokat is képzik, több évig tanulják a szakmát. Mit hittél, attól traktorossá válik valaki, hogy lesz egy T-s jogsija?

Namármost:

1: Nem vagyok városi

2: Vidéki vagyok

3: Sőt van traktorom tíz éve,meg mezőgazdasági szakközepem,és szoktam traktorozni,meg gazdálkodni,de nem vagyok ettől traktoros mint ez kiderült (vagy mégis ?)

4: Igen,azért nem ismerek "traktoros"szakmát mert nem így hívják

5: Meg T-s jogsit se ismerek(sajnálom vidéki vagyok)

a B-s jogsi alján található egy T meg egy MK bejegyzés ami a piros rendszámos,lassú járműnek minősülő traktor vezetésére jogosít(könnyű pótkocsival).Mezőgazdasági vontatóra meg nehézpótkocsira külön jogsi kell.

2013. jan. 1. 23:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Meghajlok érveid súlya alatt.

Akiket én ismerek traktorosokat 8 általánosuk van, traktorjuk meg svájci sapkájuk. Őket én traktorosnak hívom. Ha a kérdező traktorozni szeretne, továbbra se látom be az érettségibe fordított energiának értelmét.

2013. jan. 2. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!