Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit mondjak a vezetés oktatómnak?

Mit mondjak a vezetés oktatómnak?

Figyelt kérdés
Nemsokára (tavasz elején) lejár a 2 évem (a sikeres kresz vizsga és a sikeres forgalmi közötti idő). Viszont, nincs pénzem. Március elején próbáltam meg újra vezetni, de minden pénzem ráment. Szülői segítséget már nem kapok. 4-szer buktam forgalmin, sajnos még alkalmatlan vagyok a vezetésre, és már elég sokat is felejtettem, jó lenne sok órát venni. De nincs diákmunka ebben a f*s kisvárosban (bocsánat a káromkodásért, ideges vagyok, sose beszélek így), áprilisban már betelt minden, a környező nagyvároskból (legközelebbi is 1,5 órára van vonattal) pedig nem fogadnak el ennyire messziről jövő diákokat (május óta próbálkozom, de hiába vagyok ebben a kis f*s városban informatikus egyetemista, arra hivatkoznak, hogy nem vagyok helyi lakos náluk). Közben mivel március óta nem beszéltem az oktatómmal, elkezdett hívogatni hogy velem mi legyen, mert csak foglalom a helyet de nincs előrehaladás, lehet kipaterol, stb. Már nyáron nem lesz munkám, szeptembertől meg nem tudok egyetem miatt vállalni munkát mert most jön a legnehezebb félév, amiben meg fogok roskadni, melózni mellette nem tudnék. És a félév tart január végéig minimum. Most mi legyen? Hagyjam a fenébe? Pateroljon ki? Hagyjam elveszni azt a közel 400.000 ft-ot amit beleöltem?

2020. júl. 20. 12:36
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
43%
Hideg tejjel kavard el, tedd fel főni, így nem lesz csomós. Egy kis citromlével megbolondíthadot, amíg főzöd. Finom csokoládés desszert szerintem, érdemes kipróbálnod.
2020. júl. 22. 15:26
 42/54 anonim ***** válasza:
24%

Hát talán némi összefüggés lehet a bukások száma és a vezetési tudás között.

És ha ötödszörre átmegy? Azt mondja, tud vezetni, hisz levizsgázott? Előző alkalmakról meg elmondta, miért nem hibáztatható, hogy megbukott? (Kettőnél "meg akarták" buktatni, egynél túl nehéz feladatot kapott.)

Én meg azt mondom: ötödszörre lehet olyan vakszerencséje, hogy teljesen alkalmatlanul átmegy. Persze elsőre is lehetett volna, de aki ennyiszer próbálkozik, egyszer lehet majd ilyen vakszerencséje is. De ettől ő nem lesz alkalmas és nem fog tudni vezetni.

Visszakérdezek: ti szívesen feküdnétek olyan sebészorvos keze alá, aki 4 bukás után ötödszörre ment át a szakvizsgáján????

Csak mert autóval is, sebészkéssel is könnyen lehet bajt okozni, ha rosszul csináljuk.

2020. júl. 22. 15:32
 43/54 A kérdező kommentje:
Ez hülye kérdés utolsó. Igen, mert ötödik alkalomra megtanulta.
2020. júl. 22. 16:01
 44/54 anonim ***** válasza:
56%

Cica, olyan nincs, hogy túl nehéz feladat volt a vizsgán. Mit szólnál, ha szívműtétre lenne szükséged, majd a doki azt mondaná, hogy ez túl nehéz feladat, de akkor is megműt és szégyelld magad, mert másik orvost akarsz?

Csomó helyzet van, ami nehéz lesz, azzal, hogy a kezedbe adják a jogsit azt mondják, hogy ezekre fel vagy készülve. Szóval, amíg bármelyik feladatot is nehéznek találod, nem érdemes vizsgázni, max úgy, ha mázlid van, más feladattal átmész és agyongyakorlod azt, ami nem megy.

2020. júl. 22. 17:05
 45/54 anonim ***** válasza:
62%
Plusz mindenki jon ott a vb hibaztatasaval. Igen, a vbk korruptak, ha ugy gondolod fizess. De engem sem azert buktattak meg, mert nem fizettem. Hanem mert olyan hibat kovettem el. Aztan masodiknal fizettem, de hozzateszem kb nem is hibaztam. Random dolgokra azert behuzogatott. A legtobb kerdezo itt gyakorin r9gton mast kezd el hibaztatni, es sajat magarol nem latja be hogy hibázott amelyre tudna epiteni esetleg.
2020. júl. 22. 20:43
 46/54 A kérdező kommentje:
Na végül kaptam kölcsönt anyától, beszéltem oktatómmal, augusztus végére összehozzuk a jogsit.
2020. aug. 1. 13:38
 47/54 anonim ***** válasza:
0%
Na akkor augusztus végétől nem járok az utcára.
2020. aug. 1. 14:07
 48/54 A kérdező kommentje:
Ne is, nehogy véletlen megölj valakit.
2020. aug. 1. 14:10
 49/54 anonim ***** válasza:
Gyalogosként hogy ölnék meg bárkit? :D amúgy az előbb poénkodtam, remélem nem vetted komolyan.
2020. aug. 1. 14:36
 50/54 A kérdező kommentje:
Nem vettem :D
2020. aug. 1. 14:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!