Miért nem hálás nekem az osztály?
Kérdező, múltkor én szerveztem meg az osztálykarot. Képzeld kb ugyanúgy mindenki belecart az egészbe, de a végén mind élvrzték és kébzeld, egy köszönömöt nem kabtam. Na'on fájt.
De múltkor tesin miattam kellett iskolaköröket futni, mert montam egy vicci beszólást és a mai napig felhánytorgattyák, mindig mongyák tesi előtt, hogy órán majd fokjam be a szám. :(
Pedig én nem v'ok rossz ember. Mindig akárkinek baja van, segítek. Csomószor odaadtam nekik a szendvicsemet meg más dolgaimat, hogy nekik jó legyen. És mintent mekszervezek hejettük.
Megértelek és má'n így ismeretlenül is megmondom, h értékes ember vagy.
Mondom a kommentelőket meg card le, meg se értenek téged és mek se érdemlik a figyelmed.
Én felfelé pontoztam, hátha a kérdező magára ismer és rájön, hogy milyen gáz amit csinál. Ha így van, teljesen hasznosak voltak a válaszai.
Görbe tükör.
Figyeljetek, a 76 százalékos egyértelműen trollkodik, mert a kérdező addig nem higgad, le, amíg valaki ki nem áll mellette - ezt többször megjegyzi a kérdező. Látjátok, amint elkezdett bohóckodni a 76%-os, a kérdező azonnal megnyugodott, mert végre igazat adott neki valaki vagy elszégyellte magát, mert végre meglátta, hogy a felfogása milyen. A 76%-os nem fogja leírni, hogy trollkodik, mert valószínűleg bannolják már annyi kommentet hagyott. :D
De van pár árulkodó jel, ami mindezt alátámasztja.
Az első kommentjében ejt pár nyelvtani hibát, majd, amikor valaki megjegyzést tesz erre, azonnal MINDEN szavát elrontja a többi kommentben.
Állandóan ugyanoda tér vissza gyakran fejezi ki magát ugyanúgy. Észrevettétek, hogy kb minden bekezdésben ott van nála, hogy "értékes ember vagy!"? Ezt az csinálja, aki direkt ki akarja hangsúlyozni a stílust vagy a szerepet, amit próbál eljátszani.
Én adtam neki zöld kezet, de lehet hagyni kéne őt nullán, hogy a kérdező is lássa, erre a felfogásra, amit kiparodizál a 76%-os semmi szükség, senki sem szereti ezt a stílust.
Amúgy rég nem szórakoztam ilyen jót, köszönöm a fergeteget kommentszekciót :D
Kérdező, szerintem 99%-ban biztos, hogy ez kamu és szórakozol. Ha nem, Te tényleg 18 éves vagy? Mert ez a modor kb egy 14 éves stílusa.
Kicsit a bulémiás felhasználóra emlékeztetsz, aki itt mia királynőzött, hogy a bulémia az istennője. Ő játszotta ennyire túl az eszét.
Nem érteni, mi a gond, mert a hasznos válaszokat meg se köszönöd, az se jó, ha melléd állnak, a negatív válaszban meg azt látod utálnak. Szóval ebből feltételezem, hogy kamu az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!