Miért nem hálás nekem az osztály?
Most láttam ezt a kérdést. Olvasgattam a válaszokat és meg kell mondanom kérdező, hogy IGAZAD VAN!
Az oszitársaid közül az a két csaj jó p.raszt, má'n bocsánat, hogy betart neked folyton, plusz el se megy a szalagavatóra.
De a többiek sem kutyák.
Tök nehéz egyedül ilyeneket szervezni, de azért persze te csináld meg, úgy, hogy hét gémpkapcsot arrébb nem tesznek, ráadásul úgy, hogy még keresztbe is tesz Neked akét csaj, majd, mikor vége, el is felejtik a többiek, hogy a lelked kitetted értük.
Na ezek a gyerekek nem érdemlikeg, hogy miattuk bánkódj. Remélhetőleg egyetemen olyan közegbe kerülsz, ahol értékelik az erőfeszítéseidet.
Szegény kérdező olyan ideges, hogy még az írás sem nagyon megy neki a kamu profiljáról.
Szóval most vegyük hozzá a tulajdonságai listájához a hazugot és a manipulatívat és a gerinctelent is.
szánalmas és nevetséges...
:-DDDD
Kérdező, most szójj hozzá.
És Te ezeknek az embereknek a véleményére acc? Ne is törőggy velük!
Szerintem haggyátok má'n békén a kérdezőt! Nem látjátok, hogy értékes ember. Nem hagytok hasznos választ, csak oltjázok, pedig meg se érdemli az ootáskákat és tanácsot se attok neki.
Mi van veletek, emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!