Tanárként mit tennétek ha meghallanátok hogy egy nem túl kedves gúnynéven hív az egyik osztály? Szóvátennétek? Vagy csináljak úgy mintha nem hallottam volna?
Figyelt kérdés
2020. febr. 6. 16:29
1/18 anonim válasza:
Nem foglalkoznék vele. Gyerekek.
2/18 anonim válasza:
Én sem foglalkoznék vele. (Minek kiélezni?)
3/18 anonim válasza:
Ha olyan dologra utal, ami megváltoztatható, akkor talán kicsit elgondolkodnék, hogy van-e benne igazság. Egyébként nem nagyon foglalkoznék vele. A gyerekek szeretnek kitalálni beceneveket, gúnyneveket, mert az olyan vicces. Különben is, az az osztály is el fog ballagni az iskolából ugyanúgy, mint a többi.
4/18 anonim válasza:
Röhögnék. Mégis, mit? Gúnynevek voltak és lesznek.
5/18 anonim válasza:
Nem kell ugorni, de azért érdemes elgondolkodni, hogy mi az a külső vagy belső jegy, aminek alapján ezt a gúnynevet választották.
6/18 anonim válasza:
Volt egy tanárom, akit Legolasnak hívtunk, mert néha hasonlóan hordta a haját. Mikor a fülébe jutott felvetette, hogy behozza az íjját következő órára, ha úgy jobban figyelünk :D
7/18 A kérdező kommentje:
Külső tulajdonsággal kapcsolatos. Ilyesmire gondoltam amúgy mint amit az utolsó válaszoló ír, hogy csak valami megjegyzést teszek rá...
2020. febr. 6. 16:52
8/18 anonim válasza:
Amióta világ a világ, mindig kapnak a tanárok gúnyneveket. Nem kell ezzel foglalkozni.
9/18 Metionin válasza:
Ha csak ilyesmi, mint a legolasos, akkor max röhögnék egyet magamban. Én igaz nem gyerekeket tanítok de az egyik csoport elnevezett Piton professzornak :D amit átvett a többi csoport és mivel kapcsolatban vannak az újakkal, az utána következők is. Szerintem nem para. Mi anno Songokunak hívtunk egy tanárt a frizurája miatt, az általános iskolás osztályfőnököm finom arcvonásai után a 'Gorilla' nevet viselte, meg még sok ilyen volt. Ez a diáknyelv része, régen is ezt csinálták, még a Légy jó mindhaláligban is :D
10/18 anonim válasza:
Bizonyára Ti is adtatok gúnynevet (ragadványnevet - így szebben hangzik) a tanáraitok egyikének-másikának. Ez általános diákszokás. Ha rosszul is esik - ne építs rá és ne is célozz az osztály előtt. Elmondják még a többieknek is - röhögve a reakciódon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!