Mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
A suliban két csoporttársam folyamatosan követ(még a lány mosdóig is!). Nagyon irritáló lett, hogy nem képesek egyedül kimenni/bemenni az ajtón. Képesek 10-15(!) percet is várni rám, míg én be nem fejezem a dolgom és el nem indulok. Próbáltam velük beszélni többször, de nem fogták fel. Mit lehetne tenni ez ellen?2020. febr. 5. 18:47
1/2 anonim válasza:
legyél határozottabb, amikor szólsz nekik.
Én azt la5om, hogy akinek a ilyen gondja van az nem határozottan szól a másiknak és így a másik nem is érzékeli a problémát.
2/2 anonim válasza:
Mondd meg nekik, hogy dolgod van még a suliban (pl. beszélned kell egy tanárral, külön projekt, stb.), vagy esetleg, hogy találkozni fogsz egy barátoddal/barátnőddel. Esetleg próbáld elkerülni őket, másik irányba menni, ilyesmi. Ha továbbra is követnek, kicsit próbáld határozottabban elmondani nekik, hogy kicsit inkább egyedül lennél ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!