Mit lehetne tenni, ha úgy érzem, kipécéztek? A tanárnak szólni nem akarok.
Figyelt kérdés
Van 3 osztálytársam, akik régebben bántottak másokat, és úgy gondolom, hogy most én vagyok a céltáblájuk.
De nem tudom miért. Ma is szólt az egyik osztálytársam, hogy engem nevettek matekon az a 2 lány. Rám néztek és nevettek. Azt nem tudom, hogy miért és hogy min nevettek, de rosszul esett, amikor mondta.
Állandóan félek, hogy most én leszek a célpont.
A tanárnak szólni nem akarok, mert már nem általánosba vagyunk, és itt már ciki szólni, és ilyenkor jobban rám szállnának.
2020. jan. 7. 16:26
1/4 anonim válasza:
Ha látják, hogy felveszed a hülyeségüket, akkor piszkálni is fognak, mert lehet. Nehéz dolog, de szard le. A gyenge emberek módszere ez, hogy magát erősebbnek mutassa.
2/4 anonim válasza:
Akkor miért nem kezdeményezed te a szivatast. Kérdezd meg hogy min nevetnek ha azt mondják semmin, akkor kérdezd meg, hogy volt már korábban is hogy nem tudtatok min nevettek? Előrehaladott retardáltság. Ennyi, ha látják hogy ezzel inkább ők lesznek azok akiket kirohognek akkor csak felhagynak ezzel. Vagy másik eset a full passzivitas.
3/4 A kérdező kommentje:
De az a baj, hogy nem merek senkinek se visszaszólni, meg ők úgy is leoltanának és én maradnék a szégyenbe, mert nem tudok visszaszólni. Meg ugye ők többen is vannak, ha meg akarnának verni, nem lenne senki, aki mellém állna az osztályból. Főleg, hogy nagy hangadók.
2020. jan. 7. 16:34
4/4 anonim válasza:
Te ilyen verekedős iskolába jársz? Én ahova jártam ott ez tabu dolog volt. Meg ne mond már hogy lányoktól félsz annyira megvernek, azoknak a verekedési színvoluk a legtöbb esetben az arctépkedésen meg lefele írányuló ütlegelésen kimerül, technikai és testi edzéssel simán felül lehet kerekedni ha átlagos lányokról van szó. Meg simán lehet gyakorolni a visszaszológatások, elképzelsz eseteket és kitalálsz szöveget mellé. Nemértem hogy minek írtál erre az oldalra ha az összes lehetséges lehetőségre azt írod hogy nem menne neked, ez inkább a te problémád, neked kell megoldanod, ismeretlenek hogyan segitsenek rajtad ha ennyire félsz a konfrontánciótol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!