Miért nem hálás nekem az osztály?
Meg még azt is javaslom, hogy olvasd el a kommentjeid.
Látszik, hogy Te is érzed valami nincs rendben a lelkedben.
Összefoglalom a legutóbbi kommentjeidet.
"Engem igenis szeretnek az emberek és senkinek se mászok a privátszféránába, bár amúgy van, hogy nem kedvelnek, mert túl soknak éreznek engem. Én csak annyit szeretnék, hogy másoknak jó legyen és a fő célom csak az, hogy az osztály legyen jó közösség, ezért semmit sem várok cserébe, csak szeressenek feltétel nélkül. Én egy boldog ember vagyok, de sírok, ha negatív megjegyzést kapok."
Érzed a sok ellentétet? Egy kommentben ellent mondasz saját magadnak.
MINDEN kommentelő jól teszi, hogy nem pátyolgat téged, hiszen az hazugság lenne.
Nem gondollak rossz embernek, nem vagy az.
Csak rá kéne jönni, az, amin átmész, miért alakult ki.
És, ahogy céloztál rá, a kérdés is azért született, hogy "kiálljanak érted".
Ha kell valaki, hogy kiálljanak érted, akkor nincs minden ok körülötted, kérdező.
Egy lelkileg stabil ember (és ismétlem nem vagy rossz) pedig ezt megérti és a kommenteket nem támadásnak veszi.
Gondolj bele, van kb 54 vagy mennyi egyhangú komment; nem is ismerünk Téged esélyünk se volt megutálni téged; mi az alapján adtunk tanácsot, amiket leírtál. És, ha egyhangúak a vélemények, akkor annyit jelent, hogy tényleg le kell ásnod magadban, hogy rájöjj, mi lehet a baj.
Ha nem írod ide be, szerintem senkinek fel se tűnik. Engem annyira nem érdekel, hogy meg se nézem az enyémek köztük vannak e.
De sikerült ismét alátámasztanod, hogy egy nárcisztikus személy vagy.
Tipikus: ami nem tetszik neki, azt törölteti.
Hétköznapira lefordítva: akinek más véleménye van, azon átgázol.
Erőszakos és narcisztikus.
Szóval nem csak irányításmániás, önelégült, nárcisztikus vagy, de a tetejébe még egy kicsinyes, bosszúálló kis p_csa is. Kezdem nagyon sajnálni az osztálytársaidat.
Amúgy senkit nem érdekelnek a törölt kommentek, de az rólad sokat elmond, hogy így akartál visszavágni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!