Ti kaptátok már rajta kollégátokat táppénzcsaláson? Ha igen, mit csináltatok?
23: Szerinted nem fejeztem ki nekik az elégedetlenségemet? Mindig csak vállvonogatás jött, hogy nem tudnak mit csinálni. Amikor nemleges választ mondtam a heti hét nap munkára, javasoltam, hogy kölcsönözzenek munkaerőt közvetítőtől. Erre ők, hogy azt nem, mert extra pénzbe kerül.
Ha valaki besokall a munkahelyén végzendő munkától, légkörtől vagy bármitől, akkor ki kell lépni, keresni más munkát. Legjobb még a próbaidő alatt. A kamuhiányzás semmilyen körülmények között nem tolerálható, hiába is próbálod nekem megideologizálni. Ha úgy adódik, hogy a kezembe kerül valami, amivel bizonyíthatom, hogy a kolléga nem beteg, csak sumákol, és evvel jó eséllyel kirúgják, és keresnek valaki normálisat a helyére, majd hülye lennék nem élni az alkalommal. És ennek a továbbgondolt eshetősége is igaz: Ha megtudnám, hogy a jelenlegi munkahelyemre a szóban forgó ex-kolléga jelentkezett, és közvetlen velem dolgozna, természetesen kitálalnék arról, hogy mennyi problémát okozott a korábbi munkahelyen, és óva inteném őket attól, hogy felvegyék. Ha nem mellettem dolgozna, akkor nem törődnék vele, majd realizálják a dolgot azok, akikkel együtt van.
En ugy tudtam az a tappenzcsalas, ha vki kiiratja magát de bemegy dolgozni igy kap feketen munkabért is mellé. Sokan a szabijukat is igy veszik ki hogy szabinapon dolgoznak. Aznap ugye igy dupla bér van a zsebben.
De egyebekre hulyesegre tappenzen lenni, az jo kis deficit a dolgozonak.
En ugy szoktam amugy hogy tappenz helyett szabit iratok ki, vagy töredeket szabinak szamoltatom el igy legalabn csak a gyogyszer miatt buktam de a tappenzzel nem.
Az egyik hozzaszolon felrohogtem vslakinek nem a munka az elso ha megteheti anyagilag.🤣🤣
Aki megteheti anyagilag az nem dolgozik s foleg nem masnak addig amig te masnak hajtod a szekeret addig bizony nem tehetsz meg semmit mert bizonyara azert vagy alkalmazott s tolod havi 22 napba az ipart mert anyagilag olyan fain helyzetbe vagy🤣🤣🤣ha meg nem szorulsz ra a munkara miert dolgozol ha nem a munka az elso.A penzesek maguknak hajtjak a penzt nem masnak. Ugyhogy ugyanugy egy proli vagy max te megveszed a kaiser szalamit a tescos helyett🤣🤣🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!