12 kóláért 125 ezret kell fizessek?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen vagy egy italautómata, és egy ragasztószalagos trükkel kb 1 hónap alatt 12 kólát vettem ingyen. Aztán utolsó alkalommal valahogy begyűrődott a pénz és nem tudtam kivenni, és a kólát sem adta ki. Majd a főnök visszanézte a kamerefelvételeket és akkor buktam le, majd azt mondta, hogy 120 ezerbe kerül a gép javítása és majd levonja a fizetesemből.ma 17:01
2/31 anonim válasza:
Én adok annyit ennyiért 😂 mármint kokszot de ez hó elejei akció
3/31 anonim válasza:
A fönök helyében azonnal kirugtalak volna, emellett feljelentettelek volna csalásért és rongálásért.
4/31 anonim válasza:
Nem a kóla kerül ennyibe, hanem az automata javítása. Megérdemled, és örülj, hogy ennyivel megúsztad.
5/31 anonim válasza:
Örülj, hogy nem rúgott ki és jelentett fel.
6/31 A kérdező kommentje:
De a gép valójában nem is romlott el, csak beragadt a pénz. Ottvoltam amikor kijött a szerelő, csak csak annyit csinált, hogy egy kulccsal kivette a pénzt, majd visszazárta. Kb 3 perc volt az egész, nem is kellett semmilyen javítást eszközölni vagy alkatrészt cserélni.
ma 17:11
7/31 anonim válasza:
Nem számít, mert kiszállási és munkadíj akkor is van, ha ránéz és egy gombnyomással újraindítja. Inkább maradj csendben, nehogy már a csaló háborogjon.
10/31 anonim válasza:
Valszeg bait. De tegyük felhogynem az.Abban az esetben nem a kóláért fizetsz ennyit csak a gép javításáért. A lopott kóla majd ezután jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!