Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 12 kóláért 125 ezret kell...

12 kóláért 125 ezret kell fizessek?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen vagy egy italautómata, és egy ragasztószalagos trükkel kb 1 hónap alatt 12 kólát vettem ingyen. Aztán utolsó alkalommal valahogy begyűrődott a pénz és nem tudtam kivenni, és a kólát sem adta ki. Majd a főnök visszanézte a kamerefelvételeket és akkor buktam le, majd azt mondta, hogy 120 ezerbe kerül a gép javítása és majd levonja a fizetesemből.
tegnap 17:01
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
76%

Simán lehet, hogy most buktattak le, mert egy ideje már tudták, hogy valaki lop, csak nem tudták tetten érni. Olcsó szardarab vagy és még te ugatsz. Az egyetlen, amiért jogodban áll kinyitni a szádat, az a “köszönöm és nem fordul elő többet”. Én azonnali hatállyal rúgtalak volna ki és még fel is jelentelek.

Nálunk is volt ilyen, ráadásul a beszállítóktól lopott, akik halál normálisak voltak és még adtak is mindig valami kis apróságot meg mindent meg lehetett velük beszélni. Majd elsüllyedtem szégyenben meg mindenki más is, mikor felhívták a főnököt, hogy legyen kedves moderálni az embereit, mert a következő megálló a rendőrség lesz.

Nos, a lopkodós szipirtyót kifele véletlen megállították az őrök. Véletlen meg is került egy halom lopott cucc :) nagyvonalúan megúszta egy kirúgással.

tegnap 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!