Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 12 kóláért 125 ezret kell...

12 kóláért 125 ezret kell fizessek?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen vagy egy italautómata, és egy ragasztószalagos trükkel kb 1 hónap alatt 12 kólát vettem ingyen. Aztán utolsó alkalommal valahogy begyűrődott a pénz és nem tudtam kivenni, és a kólát sem adta ki. Majd a főnök visszanézte a kamerefelvételeket és akkor buktam le, majd azt mondta, hogy 120 ezerbe kerül a gép javítása és majd levonja a fizetesemből.
tegnap 17:01
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
24%
Téged nem érdekel, hogy fejős tehénnek vagy nézve? Elég nagy gond.
tegnap 18:31
 22/31 anonim ***** válasza:
54%

Szerinted csak a pénz ragadt be..

Közben meg az a cég akitől ti az automatát bérlitek anyagilag meg lett károsítva és mivel a bérlő cég alkalmazottja károsította meg, így a céged hírnevének se tesz ez jót.

tegnap 18:41
 23/31 anonim ***** válasza:
61%
Étterembe se menj, mert ott is meg kell fizetni a szakács munkáját, többek között. Moziba se, cukrászdába se. Sőt, egy kocsma is 40%-os haszonkulccsak dolgozik.
tegnap 18:45
 24/31 anonim ***** válasza:
38%
Én kérek elnézést, hogy nem tetszik a pofátlan lehúzás!
tegnap 18:47
 25/31 anonim ***** válasza:
54%
Te pont úgy erőlteted ránk ezt az elméletet, ahogy szerinted a gyártó a hasznát.
tegnap 18:55
 26/31 anonim ***** válasza:
31%
Én csak felnyitom az emberek szemét, hogy mi történik a színfalak mögött, és hogy nem gond ha a kisember néha visszatámad!
tegnap 18:58
 27/31 anonim ***** válasza:
70%
Lövésed nincs mi folyik a színfalak mögött. Egyikünknek sem.
tegnap 19:01
 28/31 anonim ***** válasza:
33%
Nekem van fogalmam mi folyik ott.
tegnap 19:30
 29/31 anonim ***** válasza:
53%

#29 A baj az, hogy nem azokon "állsz bosszút", akin akarsz. Az automata üzemeltetője is csak egy kis hal, ő is kifizeti a terméket, az üzemeltetést, a karbantartást...

Én amivel nem értek egyet, drágállom, vagy bármi más bajom van, nem veszem meg. De nem is hőbörgök, mert más igen...

Egyébként a kérdezőnek kevésbé tetszene, ha az elszámolásnál kiderülne, hogy nem ő az egyetlen ilyen kis "leleményes", de ő bukott meg, és a többi hiányt is rávernék. Mert bizonyítsa, hogy más is ilyen módszerekkel szolgálta ki magát.

tegnap 19:46
 30/31 anonim ***** válasza:
Napi kamukérdés. Csodálom, hogy még mindig ennyien bedőlnek neki.
tegnap 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!