12 kóláért 125 ezret kell fizessek?
Egy automata nem csak úgy ott áll, le kell jelenteni, nav felé is, elég kacifántos szerződése van, és a főnököd felel érte.
Nem csak a javításért fizet. Kiszállás, stb.
Meddig nem működött a te hibádból, ami az automatás cégnes kiesés.
Bait lesz, minden napra jut egy ilyen a kategóriában. Miért kellett volna visszanézni a felvételeket egy begyűrt pénz miatt? Mintha nem történne ilyen rendszeresen, amilyen szar automaták vannak.
Az lett volna hihető, hogy hogy egy ürítés után nem egyezik az automata bevétele és az árukészlete, mert abból kiderült volna hogy fizetés nélkül szereztek. És emiatt kell visszanézni a felvételeket. Amit eleve nem nézegethet senki kedvére, csak ha indokolt (pl. jogi eljáráshoz bizonyíték). Ez indok lett volna.
A hús is drága, mégsem lopom el a Lidlből.
Valamennyit visszavett? Miből? Sosem volt az övé, a tiéd sem.
Éppen, hogy én vagyok, aki néz és lát. A magatok fajták nem szeretik, ha kipukkasztják a buborékot amiben élnek, mert akkor használni kéne az agyatokat.
Amikor egyet termékek akár 80%-al levannak árazva még ott is van olyan szintű haszonkulcs, ami megéri nekik. Na ezen gondolkozzatok el.
Az a érdeke ezeknek, hogy az emberek között széthúzás legyen, mert ha együtt állna az emberiség, akkor megbukna ez a pofátlan szintű lehúzás ami a vad kapitalizmust jellemzi, ahol lassan egy sport szeletet arany áron adnak.
Pont senkit nem érdekel ki mennyit keres a 3korty kólán vagy sport szeleten, ha éppen az esik jól.
Ezt neked kéne megérteni.
Azzal, hogy megveszem a pofátlan drága termékeit. Nem feltétlen a kólára gondolok. Mert hiába gyártanak le x mennyiséget ha senki nem veszi meg. Ezért kéne az emberiség részéről egy jó nagy bojkott, aztán kiderülne, hogy meglehet elégedni az 50%-os haszonnal is, nem kell az a 150%, csak sajnos azok akiknek meglennének az erőforrásaik és befolyásuk egy ilyen lebonyolításához félnek, mert tudják ha rossz emberek tyúkszemére lépnek, akkor úgy fogják végezni, mint Kennedy.
Sajnos én sem tudom ledobni emberi igényeimet hogy néha kényeztessem magamat.
Jó akkor te ne vegyél semmit. De minket nem zavar.
Nem megérteni nem akarjuk, hanem nem érdekel. Akinek lenne erőforrása, azt sem érdekli.
Hogy lehet így élni, hogy azon agyal az ember, hogy mennyit keres a másik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!