Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 12 kóláért 125 ezret kell...

12 kóláért 125 ezret kell fizessek?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen vagy egy italautómata, és egy ragasztószalagos trükkel kb 1 hónap alatt 12 kólát vettem ingyen. Aztán utolsó alkalommal valahogy begyűrődott a pénz és nem tudtam kivenni, és a kólát sem adta ki. Majd a főnök visszanézte a kamerefelvételeket és akkor buktam le, majd azt mondta, hogy 120 ezerbe kerül a gép javítása és majd levonja a fizetesemből.
tegnap 17:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
78%

Egy automata nem csak úgy ott áll, le kell jelenteni, nav felé is, elég kacifántos szerződése van, és a főnököd felel érte.

Nem csak a javításért fizet. Kiszállás, stb.

Meddig nem működött a te hibádból, ami az automatás cégnes kiesés.

tegnap 17:28
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Bait lesz, minden napra jut egy ilyen a kategóriában. Miért kellett volna visszanézni a felvételeket egy begyűrt pénz miatt? Mintha nem történne ilyen rendszeresen, amilyen szar automaták vannak.

Az lett volna hihető, hogy hogy egy ürítés után nem egyezik az automata bevétele és az árukészlete, mert abból kiderült volna hogy fizetés nélkül szereztek. És emiatt kell visszanézni a felvételeket. Amit eleve nem nézegethet senki kedvére, csak ha indokolt (pl. jogi eljáráshoz bizonyíték). Ez indok lett volna.

tegnap 17:28
 13/31 anonim ***** válasza:
80%

A hús is drága, mégsem lopom el a Lidlből.

Valamennyit visszavett? Miből? Sosem volt az övé, a tiéd sem.

tegnap 17:39
 14/31 anonim ***** válasza:
25%
Én szeretem a kólát, nem érdekel sarki boltos Teri néni, meg a reklámos télapó mennyit keres rajta.
tegnap 18:02
 15/31 anonim ***** válasza:
13%

Éppen, hogy én vagyok, aki néz és lát. A magatok fajták nem szeretik, ha kipukkasztják a buborékot amiben élnek, mert akkor használni kéne az agyatokat.

Amikor egyet termékek akár 80%-al levannak árazva még ott is van olyan szintű haszonkulcs, ami megéri nekik. Na ezen gondolkozzatok el.

Az a érdeke ezeknek, hogy az emberek között széthúzás legyen, mert ha együtt állna az emberiség, akkor megbukna ez a pofátlan szintű lehúzás ami a vad kapitalizmust jellemzi, ahol lassan egy sport szeletet arany áron adnak.

tegnap 18:07
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Pont senkit nem érdekel ki mennyit keres a 3korty kólán vagy sport szeleten, ha éppen az esik jól.

Ezt neked kéne megérteni.

tegnap 18:16
 17/31 anonim ***** válasza:
19%
Nektek meg azt kéne megérteni, hogy ezek az árak legális rablásnak minősülnek, és a kis ember jogosan vesz néha vissza valamit. Betörni Julcsi néni házába és kirabolni őt az elitélendő bűn, a Nestlé-től lopni meg a pénzed egy részének visszavétele.
tegnap 18:18
 18/31 anonim ***** válasza:
54%
De milyen vissza? A gyártás, forgalmazás melyik részéhez járultál hozzá?
tegnap 18:21
 19/31 anonim ***** válasza:
18%

Azzal, hogy megveszem a pofátlan drága termékeit. Nem feltétlen a kólára gondolok. Mert hiába gyártanak le x mennyiséget ha senki nem veszi meg. Ezért kéne az emberiség részéről egy jó nagy bojkott, aztán kiderülne, hogy meglehet elégedni az 50%-os haszonnal is, nem kell az a 150%, csak sajnos azok akiknek meglennének az erőforrásaik és befolyásuk egy ilyen lebonyolításához félnek, mert tudják ha rossz emberek tyúkszemére lépnek, akkor úgy fogják végezni, mint Kennedy.

Sajnos én sem tudom ledobni emberi igényeimet hogy néha kényeztessem magamat.

tegnap 18:27
 20/31 anonim ***** válasza:
54%

Jó akkor te ne vegyél semmit. De minket nem zavar.

Nem megérteni nem akarjuk, hanem nem érdekel. Akinek lenne erőforrása, azt sem érdekli.

Hogy lehet így élni, hogy azon agyal az ember, hogy mennyit keres a másik?

tegnap 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!