Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mivel érjem el, hogy a főnök...

Mivel érjem el, hogy a főnök fizessen?

Figyelt kérdés
Aktív és szorgalmas voltam mindig a munkám során, rengeteg energiával és pénzzel járultam hozzá a cég fejlődéséhez, de a főnök azt csinálta, hogy a környezet kezébe adta az irányítást velem kapcsolatban, nagyon megaláztak rendszeresen, szabadidőm és magánéletem nem volt, mindig én kaptam a legrosszabb megítélést, aztán az a válasz jött az irányítótól, hogy másoknak sem különb a helyzete, ha tetszik, akkor lehet menni…. A vezetők is előttem a hibáimat a sajátjuknak könyvelték el, majd hangoztatták másoknak hangosan, mintha róluk lenne szó, az érzéseimre és gondolataimra azt mondták, hogy nincs helye ilyeneknek a cégnél, mert csak tények, eredmények kellenek. Sokat fizettem a sikerért, ahogy a környezetet is erre tanítják, hogy csak a célt lássák bármilyen áron. Én szeretnék megállni, mivel nem volt alkalmam ünnepelni az évek alatt bármit is, szeretném a részem elkérni a főnöktől a szenvedésekért, mivel nem csak nekem okozott kárt a főnök, hanem rajtam keresztül, másnak is. Ti, ha tudnátok azt, hogy megfeleltetek az elvárásoknak, hogyan látnátok hozzá az említett feladathoz?
2023. febr. 24. 20:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Na ezt még egyszer, ha lehet magyarul! Milyen pénzt akarsz a főnöktől? Kártérítést, mert megalázott? Vagy elmaradt fizetést? Vagy mi van???
2023. febr. 24. 20:27
 2/15 A kérdező kommentje:
*nem
2023. febr. 24. 20:27
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Járjál be dolgozni, és ne nyavalyogj, akkor biztos ad fizetést. Mást meg aligha érdemelsz ez alapján.
2023. febr. 24. 20:33
 4/15 A kérdező kommentje:
Emberi méltóságom sérült az egészségem romlásával, de nekem mindig jó eredményeket kellett hozni úgy, hogy minden személyes tulajdonságomat ellenem fordították, szabadidőmet és magánéletemet kormányozni akarták elsődlegesen, rendszeresen. Aztán a pénzt és az energiát, időt elfogadták a fejlődéshez, visszafelé nem tudtak pozitívummal szolgálni, pedig adós a vezető nekem, de nem érzi ezt, mert másoknak is rossz, meg lesz, azt mondta.
2023. febr. 24. 20:35
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Rébuszokban beszélő őrült, bár most a korábbinál bőbeszédűbb.
2023. febr. 24. 20:42
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az. Ha másoknak is rossz, akkor a zajból nem hallatszik ki az igazság, hiszen nem az a cél, hogy bárki képviselje ezt bármilyen téren. Nekem sok kár keletkezett, szeretném azt, ha működne az adok-kapok párosítás.
2023. febr. 24. 20:45
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Jóvanmár. Mi a kérdés haver?
2023. febr. 24. 21:00
 8/15 anonim ***** válasza:
Sosem fog működni. Nem vagy több egy eszköznél a céljaik (profit) eléréséhez. Többet ne is várj! Ha béremelést akarsz, akkor sztrájkolj! Nem kell szó szerint, csak ne légy ... Ha látják, hogy visszaesik a teljesítmény, akkor lesz pénz is. De ha mégsem, akkor menj máshova dolgozni. De ha nem akarsz máshova menni, akkor csak Dr Bubót tudom idézni. "Aki nyavalyog, de nem változtat, annak még nem fáj eléggé..."
2023. febr. 24. 21:03
 9/15 A kérdező kommentje:
Hogyan érjem el, hogy a főnök azt a részt kifizesse, ami nekem jár? Feleségét, családtagjait ismerem, korábban programoztunk velük rendszeresen, munkahelyen is látom őket, de addig nem fogok kommunikálni velük, amíg nem érem el a célomat.
2023. febr. 24. 21:04
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Milyen részt fizessen ki?

Nem fizette ki a havi béred vagy mi?

Olyan hülyén fogalmazol hogy az felháborító.

2023. febr. 24. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!