Hogyan lehet elérni hogy magátol fizessen ki a főnök es ne kelljen kérni, olyan kellemetlen?
Megegyeztunk hogy mivel nagyon zsugori csak ugy ad normal fizetest hogy lejelent akkor 4 oraba es a tobbit feketén adja.
Szoval 6 oras munkaert fizetett 68 ezer min.bert, de ha lejelent 4-be akkor a 45 ezres fizu mellé ad feketen 53 ezret szoval 98 ezerbol már megtudnék elni.
A fizunkat ho elején 3-án már utaljàk, de az 53 ezer miatt mindig szolnom kell. Ma màr 10-e van es most sem kaptam meg az ezen felüli tulorat sem.
Kifizeti ugyan de rém kellemetlen ezt minden honapban eljàtszanom még én érzem magam kellemetlenul hogy könyörögnöm kell plane mert azert rugott ki valakit mert az illeto 8-12 orazni akart es nem akar fizetni ezert vesz fel reszmunkaidoseket.
Hogy oldjam meg hogy automatikusan fizessen es ne kelljen havonta konyorognom?
Nem tudok valtani mert nekem fontos a reszmunkaido mert tanulok is
Érdekes, van aki az ilyenért asztalt borogat....volt kollegám 15rugoért verte xarrá a fönökömet, mert az volt az utolsó csepp a pohárban....
Termeszetesen voltkollegám ment a birósagra, a ceg meg csődbe ment, mert rommá bünteték, pár napig munkanélküliek voltunk, de mindenki azt gondolja a mai napig, hogy megérte.....
Az ilyen f .szok ne legyenek jelen a piacon....
Én amondó vagyok tartsd magad többre, es.menj el.normálisan dolgozni.....
Legnagyobb példa anyám.... 5 évig dolgozott 4 órában bejelentve, és most hogy mehetne lassan nyugdíjba, még se mehet.... átkozza azt az 5 évet....
Plusz a penz!
Amig itt 6 oraban kapok 98-at
A tulora 860 ft
Szoval ez 8 orara atszamolva olyan ca 130 ezer netto
Mig itt felenk a 8 oraert más cegek fizetnek 140-et es ez a plafon es nem enged el suliba mert akkor nincs meg a napi 8. Megsem éri valtani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!