Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megalázó, gonosz, gyökér...

Megalázó, gonosz, gyökér főnök ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Azt mondta a csoportvezetőnk egyik nap hogy itt mindenki gyenge elméjű,egyik kolléganő össze is balhézott vele.Utólag engem az zavar hogy nem szóltam be én is.
2018. ápr. 27. 21:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy idióta, nem való neki a vezetés, de közösségi lét sem!
2018. ápr. 27. 21:32
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló helyzetben voltam, és alapvetően nem sokat.

A lehetőségeid:

- ha félted az állásod, csöndben elkezdesz új helyet keresni, és addig tűrsz, majd lelépsz.

- ha nem annyira parázol, és van szinte biztos B terved, pl. simán kapnál másik állást, akkor megpróbálhatod észhez téríteni szóban. Ez szinte kizárt hogy sikerüljön, ezért csak a magad szórakoztatására ajánlom (ha olyan személy vagy aki konfliktus helyzetben mikor igaza van, inkább konfrontálódik, mint lenyeli a békát). Persze ilyenkor borítékolható hogy kirúgnak, de ez van akit nem hat meg.

2018. ápr. 27. 21:45
 3/21 anonim ***** válasza:
89%

Ha csoportvezető, nem tulajdonos, akkor ugyanolyan egyszerű alkalmazott, jelezni kell (csoportosan) a munkaadó (tulajdonos) felé.

Ha Ő viszont ragaszkodik hozzá, az az Ő döntése.

2018. ápr. 27. 21:45
 4/21 anonim ***** válasza:
24%

Nem értem mi a problémád.

Minden tankönyv azt tanítja, hogy az a jó főnök, aki őszinte a beosztottjaival. :)

2018. ápr. 27. 21:47
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenki akkor magát is beleértetve gondolta igaz viccesen fogd fel
2018. ápr. 27. 21:48
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
mert ugye saját magára is értette
2018. ápr. 27. 21:50
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
úgy látszik a normális viselkedést nem tanulta meg
2018. ápr. 27. 21:58
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Én viszont másik válaszolóval ellentétben nem javaslom hogy jelezd a főnökének. A te főnököd azért van a helyén, mert az ő főnöke a pártján áll. Soha nem fog a te pártodra állni.

Csak akkor jelezd a főnököd főnökének a problémát, ha ki akarod magad rúgatni...

2018. ápr. 27. 22:02
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Mit kell ezen felháborodni, a főnök beszéde olyan mint a csákány egyik fülön be másikon ki, soha nem figyelek rá, tisztában vagyok avval, hogy egy idióta és egy idiótától nem vehetem komolyan a dolgokat. Tudom a dolgomat tudom mit kell csinálni 90%-ban minden csínját-bínját ugyh magasról leejtem, hogy mit mond. Azért vagyok ott, hogy dolgozzak ők meg azért, hogy fizessenek. Abban egyet értünk, hogy annyira szeretem azt a munkát amennyire ők szeretnek fizetni. Nem törődöm a hülyeséggel mint a gyűlések, megbeszélések stb
2018. ápr. 27. 22:59
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Lazulj el, lopj el mindent és karcold meg a fonok kocsijat
2018. ápr. 28. 01:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!