Megalázó, gonosz, gyökér főnök ellen mit lehet tenni?
Én is hasonló helyzetben voltam, és alapvetően nem sokat.
A lehetőségeid:
- ha félted az állásod, csöndben elkezdesz új helyet keresni, és addig tűrsz, majd lelépsz.
- ha nem annyira parázol, és van szinte biztos B terved, pl. simán kapnál másik állást, akkor megpróbálhatod észhez téríteni szóban. Ez szinte kizárt hogy sikerüljön, ezért csak a magad szórakoztatására ajánlom (ha olyan személy vagy aki konfliktus helyzetben mikor igaza van, inkább konfrontálódik, mint lenyeli a békát). Persze ilyenkor borítékolható hogy kirúgnak, de ez van akit nem hat meg.
Ha csoportvezető, nem tulajdonos, akkor ugyanolyan egyszerű alkalmazott, jelezni kell (csoportosan) a munkaadó (tulajdonos) felé.
Ha Ő viszont ragaszkodik hozzá, az az Ő döntése.
Nem értem mi a problémád.
Minden tankönyv azt tanítja, hogy az a jó főnök, aki őszinte a beosztottjaival. :)
Én viszont másik válaszolóval ellentétben nem javaslom hogy jelezd a főnökének. A te főnököd azért van a helyén, mert az ő főnöke a pártján áll. Soha nem fog a te pártodra állni.
Csak akkor jelezd a főnököd főnökének a problémát, ha ki akarod magad rúgatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!