Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mivel érjem el, hogy a főnök...

Mivel érjem el, hogy a főnök fizessen?

Figyelt kérdés
Aktív és szorgalmas voltam mindig a munkám során, rengeteg energiával és pénzzel járultam hozzá a cég fejlődéséhez, de a főnök azt csinálta, hogy a környezet kezébe adta az irányítást velem kapcsolatban, nagyon megaláztak rendszeresen, szabadidőm és magánéletem nem volt, mindig én kaptam a legrosszabb megítélést, aztán az a válasz jött az irányítótól, hogy másoknak sem különb a helyzete, ha tetszik, akkor lehet menni…. A vezetők is előttem a hibáimat a sajátjuknak könyvelték el, majd hangoztatták másoknak hangosan, mintha róluk lenne szó, az érzéseimre és gondolataimra azt mondták, hogy nincs helye ilyeneknek a cégnél, mert csak tények, eredmények kellenek. Sokat fizettem a sikerért, ahogy a környezetet is erre tanítják, hogy csak a célt lássák bármilyen áron. Én szeretnék megállni, mivel nem volt alkalmam ünnepelni az évek alatt bármit is, szeretném a részem elkérni a főnöktől a szenvedésekért, mivel nem csak nekem okozott kárt a főnök, hanem rajtam keresztül, másnak is. Ti, ha tudnátok azt, hogy megfeleltetek az elvárásoknak, hogyan látnátok hozzá az említett feladathoz?
2023. febr. 24. 20:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
MLM?
2023. febr. 24. 21:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Van valaki ért ebből bármit?
2023. febr. 24. 21:07
 13/15 A kérdező kommentje:
Nekem a munkahelyen, az őrök voltak a mankóim, meg egy-kettő támogató, nekik sokat köszönhetek. Amúgy mindig a megalázás tárgya voltam úgy, hogy normálisan dolgoztam.
2023. febr. 24. 21:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha ott is így viselkedtél akkor egy pillanatig sem csodálkozom rajta!
2023. febr. 24. 21:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Kérdező! Szerződés szerint neked semmi nem jár. Lelki sérülést szinte lehetetlen bizonyítani, így még munkaügyi perben sem bízhatsz. Tetszik nem tetszik mentális problémáid vannak. Keress fel egy szakembert!

A főnöködet sajnálom hogy ilyen alkalmazottja van/volt mint te.

2023. febr. 25. 05:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!