Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem tudok megmaradni...

Miért nem tudok megmaradni egy munkahelyen?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok és volt már 8 munkahelyen nagyjából 4 év alatt. Ebből volt olyan ahol 2 évet voltam, volt ahol csak egy hetet. De bármennyire is van jó helyem, általában 6 hónap után már elkezdek mást nézni, máshova akarok menni. A mostani munkahelyem eddig a legjobb. Nem kell megszakadni, 8 órát dolgozok egy műszakban, a főnökök is rendesek, nem cseszegetnek és Baranyai viszonylatban még a fizetés a különböző juttatásokkal együtt pedig szerintem egész jónak számít és még nem is monoton, mert hiába ugyanazt csinálom egy hétig (3 különböző feladatunk van és ez kb hetente változik), nincs 2 egyforma nap. De egyszerűen nem tudok sokáig egy helyen meglenni és váltani akarok. Valahogy bennem van a mehetnék. Hogyan tudok ezen változtatni?

jan. 12. 21:32
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Jól érzed magad ott ahol vagy?
jan. 12. 21:41
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Mert szar az összes 😂 én sem amúgy..egyszer volt olyan munkahelyem ahol 4 évet is voltam..meg kell találni azt ami érdekel addig így lehet próbálkozni…nem dől össze (jobb esetben) a világ
jan. 12. 21:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Igazából nem kimondottan érdekes a munka, de nem is unalmas. Van, hogy egyedül dolgozok, van, hogy 2-n és eldumáljuk az időt. Egy munkatárs nemrég elment, mert nem jött ki a főnökkel, és így már nincs annyi hülyülés, de egyébként nincs okom panaszra.
jan. 12. 21:46
 4/9 anonim ***** válasza:
21%

Menj pszichológushoz.

Gyerekkorodban mennyire volt stabil az életed? Szülők válása, költözések, iskolaváltások, barátok cseréje? Barátnőd hány volt ezen idő alatt? ADHD? (Ha nem tudod: az iskolában túlmozgásos voltál?)

jan. 12. 21:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha viszonylag jól érzed magad és érdekel, amit csinálsz akkor embereld meg magad... Lehetséges, hogy elvagy, de hiányzik az, hogy szívesen csináld. A kettő nem ugyan az. Én az első munkahelyemen szerettem lenni, egyéb okok miatt váltottam, a mostanit viszont nem szívesen csinálom.

Tedd fel a kérdést,szívesen csinálod?

jan. 12. 21:49
 6/9 A kérdező kommentje:

#4 válás volt, ezzel együtt pedig költözés is, 26 év alatt 4. Családon kívül, hogy albérletből haza, olyan volt több is. Barátnőm is volt pár, de pár éve senki.

#5 úgy kimondottan nem érdekel, mert nem olyan munkám van amiben lehet fejlődni, mint egy szakmában. Lényegében egyszer rollereket szállítok a városban autóval, máskor meg különböző önkormányzati engedélyeket ellenőrzök. Elvagyok, meg a munka környezet is rendben van és vezetni is szeretek.

jan. 12. 22:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor ezt gyorsan megfejtettem: az életednek az az alapállapota, hogy nincs stabilitás, folyamatos a jövés-menés. Számodra ez a norma. Sokszor ragaszkodik az ember valamihez, ami ugyan rossz, de megszokott, az jelenti a biztonságot. Nem ártana megállapodnod, lenyugodnod, egy stabilabb normát teremtened. A döntéseid nem impulzívan szülessenek, hanem tudatos átgondolás útján, tanuld meg értékelni azt, ami van.
jan. 12. 22:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem írtad volna, hogy "Baranyai viszonlatban" azt hittem volna a fiam írta ki ezt a kérdést. :)
jan. 13. 11:20
 9/9 A kérdező kommentje:
#7 én is szeretnék már megmaradni. De más viszonylatban viszont nem szeretem a változást. Pl nem szívesen költözök, még jobb munkáért cserébe se. Megszoktam az itthoni nyugalmat és kényelmet.
jan. 13. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!