Valami baj van velem, hogy nem bírok megmaradni egy munkahelyen se?
Engem sokminden érdekel, ezért kipróbáltam több ágat is, jog, egészségügy, vendéglátás.
A vendéglátás jött be a legjobban, de az eü-ben pedig az vonz, hogy segíthetek másoknak.
Viszont nem tetszik ahogy hozzáállnak a vendéglátósokhoz, télen alig/nem adnak munkát, nyáron meg agyondolgoztatják az embert.
Ilyen szempontból jobb az eü, hogy télen-nyáron van munka, nem depressziósodik be az ember otthon.
A jog sem volt rossz, csak mivel irodai, túl unalmas 8 vagy több órát egyhelyben ülni.
Évek óta próbálgatom, mi lenne a jó, amit hivatàsként válasszak, de nem vagyok 100%-ig biztos.
A legtöbb embernek hogy sikerül olyan hamar?
Oszd szét ezt a három dolgot,4 hónap vendéglátás,4 hónap jog, 4 hónap eü.
Nem kell itt egy dolgot csinálnod életed végéig,így már nem is lesz olyan unalmas.
Vendéglátásba és eü-ben mindig lesz felvétel,szerintem jogi céget is tudsz találni.
De jó is lenne! Csak jó lenne ha lenne egy fix bejelentett munkám ugye. Csak sajnos ezzel nem kivitelezhető :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!