Reális cselekvési lehetőség ha a munkáltató átvert a próbaidő utáni bérezéssel?
Ahova jelentkeztem így szólt az álláshirdetés, el is van mentve: próbaidő alatt btto 180.000 havi bér, próbaidő után automatikusan 250.000 a havi bér.
És ez hangzott el az állásinterjún is (csak annak nincs írásos nyoma)
2 hónap próbaidő volt,én a 6. hónapja vagyok itt már véglegesítve, nem kaptam soha 250 bttot, maradt a 180 btto.
A cégnél azt mondják erre ők ilyet sose ígértek szerződéses formában.
Abban nem is, de ott az álláshirdetés amire jelentkeztem. De az szerintük semmit se jelent az a lényeg ami a szerződésben van.
Reális cselekvési lehetőség? Kalap kabát vagy van más is?
"Javaslom, nézzetek utána, hogy Hollandiában miképp mennek a dolgok, mielőtt látatlanban okoskodtok. "
De ki a p-----öcsömet érdekel mi van Hollandiában? Mire vered itt magad? úgy van /nem úgy van ki nem sz----arja le.
Az az érdekes ami ITT van.
". Ezért furcsa nekem, hogy odahaza csak így szórják."
Aztán a munkáltatót szerinted hol érdekli te mit veszel fel? Mi köze hozzá? Kit érdekel? Senkinek köze hozzá semmi mit veszek fel.
Nem is érdekli a kutyát se teszem hozzá.
", elég nehéz elhinni, hogy amit itt nehezen adnak, azt odahaza csak úgy lazán osztogatják.
"
Kérlek. Nem kell ELHINNI.....
KSH. Van erre vonatkozó munkaügyi statisztikája...
ennyi. nem kell elhinni. Utána kell nézni.
De újra megkérdezem hogy ott kinn (valahol ) mi van az ITT ki a lótököt érdekel? Senkit.
Megkérdezem milyen színű az alma te meg pofázod hogy az uborka az zöld. KIt érdekel? Ki kérdezte?
Kérlek. A KSH statisztika az nem az én "álláspontom" az egy tőlem független hivatkozási alap.
Ha én azt mondom a GDP 12 240 USD az nem vitatéma, nem álláspont. IMF éves jelentés meg lehet nézni.
Ez nem vitatéma. Úgy van és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!